ISSN 2457 - 3973

Cozmanciuc: Cheile Bicazului sunt ale Neamțului! Ne vom implica pentru această cauză!

Dacă autoritățile nemțene au așternut liniștea peste subiectul “Cheile Bicazului au fost date Harghitei”, deputatul Mugur Cozmanciuc – președintele PNL Neamț îl readuce în fața opiniei publice prin câteva declarații directe.
Una dintre ele, peste care a trecut mult prea repede a fost cel cu privire la modul în care instituțiile județene au gestionat situația.
“Pe alocuri, subiectul a fost tratat superficial și vreau să trag un semnal de alarmă ca să fie tratat corect. Trebuie să avem o abordare corectă, fundamentată. PNL Neamț se pune la dispoziție în toate
formele corecte ca finalul să fie unul corect, pozitiv pentru județul Neamț”, a declarat Mugur Cozmanciuc.
Referitor strict la subiectul disputei juridice dintre cele două județe, președintele PNL Neamț a fost categoric: Cheile Bicazului aparțin județului Neamț!
” Nu vreau să intru într-o zonă a declarațiilor politice – extreme, dar
consider că acest teritoriu, această zonă, trebuie să fie în granițele naturale
ale județului Neamț. Prefectura Neamț, Consiliul Județean Neamț, Primăria Bicaz Chei trebuie să facă toate eforturile, diligențele necesare, ca această zonă să fie aici, unde a fost pentru totdeauna. Am avut o discuție cu domnul primar Oniga în care i-am transmis că vrem să îi acordăm sprijin. Despre asta am vorbit și în ședința Biroului Permanent Județean de joi și ne-am gândit și la soluția acordării de asistență juridică pro bono”, a spus liderul PNL Neamț.
Totodată, Mugur Cozmanciuc a adăugat că parlamentarii PNL de Neamț se vor implica și vor oferi ajutorul, în limita mandatului și a legii, pe acest subiect.

Articolul anterior

Nu vă panicați! Sistemul RO ALERT intră iar în testări!

Articolul următor

Liberalii au făcut anunțul despre candidatul la Primăria Piatra-Neamț

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *