ISSN 2457 - 3973

Cozmanciuc (PNL), către nemțenii din Diaspora: ”Nu uităm umilințele la care ați fost supuși duminică!”

Președintele filialei PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, a transmis un nou mesaj de susținere a nemțenilor și românilor aflați în Diaspora, umiliți duminica trecută, în ziua votului, de Guvern.

Mugur Cozmanciuc a precizat că PNL a inițiat încă din octombrie 2018 proiectul de lege privind votul prin corespondență și votul electronic, însă proiectul a fost blocat de PSD, ALDE și UDMR în Camera Deputaților iar la Senat a fost respins.

* Proiectul PNL este blocat în Comisia juridică din Camera Deputaților. (http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect… )

* În Senat, PSD-ALDE-UDMR au votat împotriva proiectului (https://senat.ro/VoturiPlenDetaliu.aspx… )

Liderul PNL Neamț a precizat că parlamentarii liberali au cerut ca acest proiect de lege a votului prin corespondență și a votului electronic să fie introdus cu celeritate, din nou, pe ordinea de zi a Camerei Deputaților.

”Dragi români din Diaspora, nu am uitat și nu vom uita umilințele la care ați fost supuși duminică! Eforturile noastre se vor concentra, așa cum s-a întâmplat și până acum, pe rezolvarea acestor probleme. Votul prin corespondență este în prezent în vigoare, dar din cauza PSD el se aplică doar pentru alegerile parlamentare. Drept urmare dorim să îndreptăm această eroare. Proiectul PNL vizează alegerile prezidențiale și europarlamentare, pentru cetățenii aflați în străinătate. Nu vă uităm! Da, ne continuăm eforturile pentru a pune România în primul rând! România trebuie să își reformeze gândirea! România trebuie modernizată”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.

Pentru cei care au uitat cozile uriașe formate la sediile ambasadelor și ale consulatelor, duminica trecută, atunci când românii din Diaspora au venit să voteze, le readucem aminte prin aceste fotografii:

 

 

Articolul anterior

Ipoteză șoc: Dăncilă ar vrea să mute PSD în PRO România prin fuziune! Reacția lui Liviu Harbuz!

Articolul următor

Astăzi, flash-mob la Curtea Domnească Piatra-Neamț: Zâmbește și îmbrățișează orice copil!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *