ISSN 2457 - 3973

Culmea tupeului la Piatra Neamţ! Doi şoferi sub influenţa alcoolului au condus aceeaşi maşină!

Doi bărbaţi din Gârcina au dat dovadă de un tupeu fără limite. După ce unul dintre ei a fost prins de poliţişti fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice, celălalt a preluat maşină deşi era şi el sub influenţa băuturilor alcoolice.

Miercuri, la ora 07.30, un echipaj de la Poliţia Rutieră Piatra Neamţ a oprit în trafic, pe stada Dimitrie Leonida, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Gârcina. În urma controlului efectuat, s-a stabilit că şoferul emana halenă alcoolică, fapt pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii au constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere fapt pentru care i-au întocmit dosar penal.
”La momentul opririi în trafic, în autoturism a mai fost identificat, pe locul din dreapta faţă, un bărbat de 38 de ani, din Gârcina. După finalizarea cercetărilor, acesta a preluat autoturismul pe care l-a condus pe strada 9 Mai din Piatra Neamţ, deşi se afla sub influenţa alcoolului, fapt atestat de rezultatul pozitiv al testării cu aparatul etilotest”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea.
Poliţiştii i- au reţinut permisul de conducere şi l-au sancţionat contravenţional cu amendă de 945 de lei.

Articolul anterior

Câţi aleşi vom avea în Neamţ? 1.233 de primari, consilieri locali şi judeţeni!

Articolul următor

Spitalul Judeţean Neamţ nu mai face angajări! Posturile au fost blocate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *