ISSN 2457 - 3973

Cum să folosești lumina în avantajul tău – Sfaturi utile

Lumina este extrem de importantă atunci când vine vorba de spațiul personal, de locuința ta. O casă întunecată îți va da o stare neplăcută, pe când o locuință iluminată corespunzător te va ajuta să te simți mai bine. În plus, este important să îți creezi spațiul la tine acasă exact așa cum îți dorești, pentru a putea petrece momente de relaxare sau, de ce nu, seri pline de veselie alături de familie și prieteni.

 

Iată cum poți folosi lumina în avantajul tău, chiar la tine acasă!

 

  • Spațiile verzi oferă oricărei locuințe un aer relaxant, astfel că, dacă iubești grădinăritul, acum este momentul să îți amenajezi câteva spații de acest fel în propria casă. Investește în ghivece de porțelan sau ceramică, de calitate superioară, care vor arăta excepțional în orice loc le-ai așeza. Poți planta flori și ierburi aromate pentru zona bucătăriei. Așază ghivecele cu plante pe pervazul ferestrelor sau în zona în care lumina naturală pătrunde cel mai mult și nu doar că vor arăta bine, ci vor fi o sursă bună de sănătate pentru tine și familia ta.

 

  • Dacă nu ai suficientă lumină naturală, este momentul să investești în lumină artificială, ambientală, care să facă din casa ta un spațiu cât mai primitor. Dacă nu știi ce să alegi, află care sunt cele mai bune panouri led de la Ledel.ro. Vei descoperi aici o gamă variată de produse pe placul tău, care te vor ajuta să ai lumina pe care ți-o dorești. Acestea vor da o atmosferă plăcută, în plus, sunt versatile și pot fi folosite cu succes atât în locuințe, cât și în spațiile comerciale sau de birouri.

 

  • Veiozele și lămpile – aliatul tău numărul 1. Atunci când nu ai suficientă lumină într-un colț al casei, o lampă poate rezolva rapid și fără efort problema. Mai mult decât atât, poți găsi modele și culori variate, care să se potrivească perfect spațiului tău. La un singur lucru trebuie să fii atent: dacă ai în casă iluminarea realizată cu lumină caldă, cumpără şi lămpile la fel, iar dacă ai deja lumină rece, veioza va trebui să aibă acelaşi tip de bec.

 

  • Ferestrele largi şi lucarnele, modul ideal de a beneficia de lumina soarelui cât mai mult timp posibil. Dacă eşti fericitul posesor al unei case, poţi avea lumina naturală pentru mai multe ore dacă îţi creezi ferestre de dimensiuni mari sau chiar lucarne, care vor face ca razele soarelui să pătrundă direct la tine în casă, iar dacă le vei poziţiona în partea de est, te vei trezi în fiecare dimineaţă cu raze de soare jucăuşe pe faţă.

 

Pentru a te bucura din plin de avantajele luminii, nu trebuie decât să ţii cont de câteva reguli de amenajare a spaţiului. În plus, corpurile de iluminat pot scoate din încurcătură orice spaţiu care nu beneficiază de lumină naturală, iar dacă le vei aşeza în locurile potrivite vei reuşi să ai casa iluminată asemeni celor din revistele de design interior.

 

Sursă foto: Pexels.com

Articolul anterior

Deputatul Cozmanciuc (PNL Neamţ): 100.000 persoane nou intrate pe piața muncii în primele 6 luni din 2021

Articolul următor

Primul caz de infectare cu tulpina Alpha COVID-19 în Neamţ. Iată situaţia pe tot judeţul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *