ISSN 2457 - 3973

D. Chitic, desemnat de PNL candidat la Primăria Piatra Neamț! Decizii importante luate de liberali!

Primarul interimar Dragoș Chitic a fost validat de Biroul Politic Județean ca și candidat la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț, pentru alegerile locale din 5 iunie 2016.
În aceeași ședință, senatorul Eugen Țapu Nazare a fost desemnat coordonatorul campaniei electorale a PNL Neamț pentru alegerile locale. Totodată, primarul de Roman, Laurențiu Leoreanu a fost numit secretar coordonator județean al filialei, unificându-se astfel cele două funcții de secretar în urma fuziunii partidului.
PNL transmite un mesaj clar și ferm că a validat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamţ. Este vorba de primarul Dragoş Chitic, cel mai bun candidat cu care mergem în alegeri, în urma analizelor interne, a sondajelor de opinie. Acesta sondaje au constatat că Dragoș Chitic este persoana care poate să bată orice adversar politic de la orice partid, oricare ar fi contracandidaţii. Vom transmite la Bucureşti adresa privind validarea lui Dragoș Chitic urmând să fie validat și în Biroul Politic Naţional. Dragoș Chitic este profilul pe care Piatra Neamţ îl doreşte. El îşi va defini, împreună cu echipa, programul de guvernare locală”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc, co-președintele PNL Neamț. 
Acesta a adăugat că până acum au fost validați aproape jumătate (40 la sută) dintre candidații la funcția de primar din județul Neamț. Pentru Consiliul Județean încă nu a fost discutată lista de candidați. chitic-cozmanciuc
Pe de altă parte, după ce va fi validat și de Biroul Politic Național, Dragoș Chitic va prelua conducerea organizației municipale a PNL Piatra Neamț.
Mă onorează această nominalizare. Este rezultatul unei analize şi împreună cu echipa am convenit că trebuie să ieşim în luptă cu cei mai potriviţi candidaţi. Îmi doresc ca modelul de administraţie de la Piatra Neamţ să fie preluat şi de alte administraţii din ţară. Principiul după care am lucrat este de normalitate. Avem o stabilitate financiară la primărie, principii după care funcţionăm şi cetăţenii au constatat. Vom pregăti un program de guvernare locală cu care vom ieşi în faţa electoratului. Este evident că va urma o legătură mult mai strânsă cu partidul, voi împărţi activitatea adminstrativă cu cea politică. Sper ca această nominalizare va atrage spre PNL oameni care au ezitat să facă acest pas”, a declarat primarul Dragoș Chitic. 
Vom lupta la victorie. Trebuie să ne deosebim de celelalte partide prin excelenţă şi exigenţă. Vom avea o organizare milimetrică, vom avea o selecţie riguroasă a candidaţilor care să respecte criteriile de integritate, să fie oameni de valoare în comunităţile lor, programe realiste pentru fiecare comunitate şi vom câştiga alegerile locale la Piatra Neamţ, Roman şi Târgu Neamţ, şi alte localităţi astfel încât să câştigăm consiliul judeţean”. a spus senatorul Eugen Țapu Nazare, coordonatorul campaniei electorale a PNL Neamț. 
Este una dintre cele mai valoroase formule ale PNL din ultimii ani”, a completat primarul de Roman, Laurențiu Leoreanu, secretarul filialei. 

Articolul anterior

Am avut dreptate: Emilia Arcan, președinte CJ – Daniel Vasiliu, vicepreședinte CJ. Urmează Primăria Piatra Neamț?

Articolul următor

Andrei Ignat, exclus din PNL!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular