NewsAllert :

Iată după ce scenariu funcționeaza FIECARE ȘCOALĂ DIN NEAMȚ începând din 2 noiembrie 2020

Au fost prinși hoții care au spart sediul PNL Neamț

Decizie cu privire la cursurile școlare din Piatra-Neamț, Bicaz și 3 comune, începând din 2 noiembrie!

Piatra-Neamț, Gârcina, Girov, Dochia și satul Bistrița ar putea rămâne FĂRĂ APĂ pe 3 noiembrie

PSD Piatra-Neamț acuză: ”Pentru PNL, școala e doar o secție de vot!”

Iată cum arată noii consilieri ai municipiului Piatra-Neamț! Foto de la depunerea jurământului!

Încă 2 localități din Neamț au intrat în ZONA ROȘIE! La Piatra-Neamț crește incidența cazurilor! Lista pe fiecare localitate! (joi, 28 octombrie)

Spitalul Județean Neamț are un nou manager începând de miercuri, 28 octombrie

Prim-ministrul Ludovic Orban vine la învestirea primarilor de Piatra-Neamț, Roman și Roznov

Mașina răsturnată între Dobreni și Bodești! Două persoane au fost rănite!

Îl cunoașteți? Polițiștii din Neamț l-au dat în urmărire națională!

Primul Muzeu al Colectivizării din România se deschide în județul Neamț

Iată când își intră ”în pâine” noii primari și consilieri, dar și președintele CJ Neamț! Lista pe fiecare oraș și comună din județ!

Două orașe și 3 comune din Neamț sunt tot în Zona Roșie! Situația pe fiecare localitate – luni, 26 octombrie!

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

  • 30 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Dan Barna și USR mențin România în brațele PSD doar pentru a-și maximiza scorul electoral

Tot mai mulți votanți ai USR la alegerile europarlamentare încep să regrete decizia luată iar gazetarul Cristian Tudor Popescu este unul dintre aceștia.

Dezamăgirea s-a adâncit după ce în spațiul public a apărut o convorbire pe care liderul USR, Dan Barna, a purtat-o cu membrii de partid și a devoalat planul USR.

Pe scurt, Dan Barna preferă să lase România în brațele unei guvernări PSD și a instabilității doar pentru ca USR să își maximizeze scorul la alegerile prezidențiale, locale și parlamentare.

Așadar, fuga de responsabilitatea unei guvernări alături de PNL nu are nici pe departe vreun interes național ci un interes propriu: rezultate cât mai mari la alegeri.

Iată ce a răspuns Dan Barna, întrebat fiind de un membru dacă există posibilitatea ca partidul să intre la guvernare: ”Eu zic că pe termen scurt nu. Dacă intrăm acum la guvernare, pur şi simplu ne asociem cu … şi validăm PNL-ul, de-asta nu trebuie să cădem în capcana de a cere un minister, 2-3 PNL-ului, pentru că ne vor da orice. Ideea că intrăm cu ei la guvernare şi îi validăm înseamnă pentru ei raiul pe pământ, este exact ce aşteaptă şi ce îşi doresc de la noi, adică marea lor chinuială era tocmai asta: băi, cum să atragem şi USR-ul, că practic ei vor face lupte tot în stilul în care ştiu să-l facă, e previzibil lucrul acesta. Doar să facă bine. Dar ideea e următoarea: dacă vor face bineînţeles, meritul o să îl fie al PNL, indiferent că avem noi 1-2 ministere, dacă vor face rău, ceea ce e o probabilitate sau nu le va ieşi, evident că va fi din vina USR-ului, adică nu trebuie să fim supergenii ca să ne dăm seama cum funcţionează lucrul acesta. Tocmai de aceea noi nu avem de ce să intrăm, plus că am intrat ca partener minoritar, în condiţiile în care alegerile ne-au arătat că suntem acolo, aproape unii de ceilalţi, decât dacă intrăm după alegeri, atunci avem consistenţă şi suntem într-adevăr relevanţi. Şi intrăm pe voturile pe care le obţinem noi, şi atunci n-o să mai avem un minister sau două, o să avem jumătate de guvern sau poate chiar mai mult, dacă dăm şi primul ministru şi dacă câştigăm alegerile… de astfel de succese”.

Articolul anterior

Ministrul lui Arsene, acuzat de subminarea activității Tarom

Articolul următor

Consilierii județeni ai PSD Neamț au fost amendați cu 2.000 lei de A.N.I. pe cazul Păvăluță

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *