ISSN 2457 - 3973

Dan Constantin (PSD) nu mai vrea ca CJ să dea bani către Primăria Piatra Neamț!

Dan Vasile Constantin, consilier județean al PSD, a avut o declarație ușor surprinzătoare în ultima ședință a legislativului. Acesta a spus că în viitoarea legislatură nu va mai vota niciun proiect de alocări de fonduri pentru Piatra Neamț pentru că primăria nu a pus la dispoziția unei fundații, așa cum a promis, o suprafață de teren pe care HHC să construiască 3 centre de tip rezidențial pentru copii.

”Este o luare de cuvânt personală și nu are legătură cu PSD. Centrele de asistență pentru copii trebuie transformate în centre rezidențiale pentru copii. Noi am aprobat acum două luni de zile o hotărâre în care am acceptat propunerea fundației HHC de construire la Piatra Neamț a 3 case de tip rezidențial pentru copiii de la ”Elena Doamna” și ”Ion Creangă”. Este regretabil că o hotărâre adoptată de CJ și însușită de Consiliul Local Piatra Neamț nu a fost pusă în practică. Construcțiile trebuie să fie gata în noiembrie 2016. Atâta timp cât municipiul Piatra Neamț nu își respectă înțelegerea de a pune la dispoziția constructorului cele 3 terenuri, este pusă în pericol realizarea acestui proiect. Declar public că, din acest moment, dacă voi fi validat consilier județean, nu voi mai vota nici o hotărâre care să prevadă alocarea de fonduri către municipiul Piatra Neamț. În acest mandat, de la CJ pentru Piatra Neamț s-au alocat 22.750.000 lei. Am avut și asocieri de 1.370.000 lei. Dacă de la nivelul județului a existat înțelegere, este de neînțeles atitudinea celor de la Piatra Neamț. Fac un apel public pentru susținerea acestui proiect în valoare de 700.000 euro”, a spus Dan Vasile Constantin, consilier județean PSD și lider neoficial al grupului de consilieri social-democrați.

Cristian Tapalagă, liderul de grup al PNL din CJ a replicat: cristian tapalaga”Nu mi se pare normal ca un consilier în funcție să facă o acuzație amenințând că nu va vota niciun proiect pentru municipiul Piatra Neamț. Cetățenii din Piatra Neamț nu au voie să sufere din cauza vanității sau a unui delic a unuia dintre noi. Suntem aici doar datorită votului lor”. 

 

Articolul anterior

Polițiști din Neamț, acuzați de DNA: sex și mese la restaurant contra permise auto!

Articolul următor

Băsescu dă liber la PMP să facă majorități și cu PSD! Vineri, conferință de presă PMP Neamț!

Un comentariu

  • Fosila asta comunistoida a fost iar trimisa de PSD in CJ? Jos comunistii!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular