ISSN 2457 - 3973

Dan Vasile Constantin a fost EXCLUS din PSD Neamț!

 

Biroul Permanent Județean al PSD Neamț l-a exclus, sâmbătă, din partid pe Dan Vasile Constantin, lider al consilierilor județeni. Potrivit aceiași decizii, Dan Vasile Constantin a fost exclus și din Consiliul Județean însă aici, ultimul cuvânt îl vor avea consilierii județeni. Iar situații în care consilierii excluși din partide au rămas în legislativ există.

Oficial, lui Dan Vasile Constantin i s-a imputat faptul că la o ședință de CJ a votat împotriva unor nominalizări într-o AGA a județului, deși ordinul de partid a fost altul.

Neoficial, excluderea acestuia vine ca urmare a îndrăznelii de a avea o poziție diferită față de cea a actualului președinte. Mai mult, Dan Vasile Constantin a avut aroganța de a-și anunța candidatura la președinția PSD Neamț.

În curâd vom prezenta punctul de vedere a lui Dan Constantin pe această temă. Sperăm să avem și poziția oficială a președintelui PSD Neamț, Ionel Arsene.

În același BPJ al PSD Neamț de sâmbătă dimineața, convocat în grabă, s-a mai decis dizolvarea conducerii organizației PSD Roman. Viorel Stan a fost înlocuit cu Dan Manoliu în funcția de președinte al organizației.

 

(Gabriel APETRII)

Articolul anterior

DECIZII RADICALE ÎN PSD NEAMȚ: Conducerea PSD Roman a fost dizolvată! Dan Vasile Constantin la un pas de excludere!

Articolul următor

Cartonaș galben pentru șeful TSD Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular