NewsAllert :

A murit un fost director al Colegiului Național ”Petru Rareș” Piatra-Neamț

Primăria Piatra-Neamț primește 4 hectare pentru construirea unui Spital Municipal

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”Măsurile corecte luate de Guvernul PNL au dus la rezultate în avantajul românilor!”

Percheziții la traficanți de droguri în Piatra-Neamț și Ștefan cel Mare

Constructorul care a asfaltat în bătaie de joc strada Privighetorii, amendat de Poliția Piatra-Neamț! Încep controale în tot orașul!

Profu’ de sex a fost audiat de polițiști în această dimineață! Inspectorul școlar general: ”Probabil va fi dat afară din învățământ!”

Profu’ de sex din Piatra-Neamț are DOSAR PENAL! Polițiștii s-au autosesizat! (iată mesajele indecente)

Revolta părinților de la Liceul de Arte ”Victor Brauner”: ”Conducerea ISJ Neamț desființează nejustificat o clasă a IX-a!”

Primarul Andrei Carabelea s-a vaccinat împotriva COVID-19

Tragedie în Neamț! Un bebeluș de 5 luni a murit într-un incendiu! Frații săi au fost salvați de mamă!

O petrecere de botez cu … 8 persoane, întreruptă de polițiștii din Neamț. Amenzi în valoare de 11.000 lei!

Situația în fiecare localitate din Neamț cu infectările, vindecările și decesele din cauza COVID-19 (luni, 18 ianuarie)

Petrecere de botez cu 150 de persoane, întreruptă de polițiștii din Piatra-Neamț

Grav accident pe pârtia de la Durău. O bunică și nepotul, luați cu SMURD-ul.

COVID/ Cifrele pandemiei în Neamț: 12.000 infectări, 9.300 vindecări, 337 decese. Iată toate datele!

 • 21 ianuarie 2021

ISSN 2457 - 3973

Daniel Harpa: Orașul Tîrgu Neamț a primit peste 10 milioane de euro de la Guvernul Ponta!

Președintele PSD, Liviu Dragnea a fost prezent, vineri, și la Tîrgu Neamț, pentru a vedea stadiul lucrărilor de la Școala ”Ion Creangă” din Humulești, a cărei finanțare a fost realizată în timpul mandatului său de ministru al Dezvoltării.

Liviu Dragnea s-a întâlnit cu primarul Daniel Harpa și alături de președintele PSD Neamț, Ionel Arsene și președinta CJ Neamț, Emilia Arcan a făcut un tur al orașului și a stat de vorbă cu târg-nemțenii.

Primarul Daniel Harpa a recunoscut că în mandatul său, orașul Tîrgu Neamț a primit pe ordonanța 28, de la Guvernul Ponta, peste 10 milioane de euro.

”Am fost onorati sa primim astazi vizita domnului Liviu Dragnea la Tirgu Neamt. Ma bucur ca am avut ocazia sa ii aratam ca Programul National de Dezvoltare Locala, coordonat o lunga perioada de timp de dumnealui, ne ajuta sa ne dezvoltam infrastructura si sa asiguram conditii decente de studiu copiilor nostri. L-am avut de asemenea alaturi si pe domnnul deputat Ionel Arsene care a sustiut toate proiectele de dezvoltare a orasului. Sper din tot sufletul ca la sfarsitul acestei campanii electorale, nemtenii sa faca diferenta intre fapte si vorbe. Pentru orasul nostru au fost aprobate finantari în valoare de peste 35 de milioane de lei pentru investitii din fonduri guvernamentale, de la Ministerul Dezvoltării, în perioada Guvernului Ponta, prin Planul Natioal de Dezvoltare Locala. Aceste investitii se referă la asfaltarea a 31 de străzi, construirea de corpuri noi de clădire la două școli din oras (Școala “Grigore Ghica Vodă” și Școala de la Humulești) și reabilitarea corpurilor de clădire de la Liceul “Ion Creangă”, plus lucrări la infrastructura de utilități”, a spus primarul Daniel Harpa. harpa dragnea1

La sfârșitul săptămânii viitoare și fostul premier și președinte al PSD, Victor Ponta va fi prezent în județul Neamț la invitația președintelui filialei PSD, deputatul Ionel Arsene.

(sursa foto – facebook Daniel Harpa)

Articolul anterior

Liviu Dragnea este nostalgic după municipiul Piatra Neamț de altădată

Articolul următor

Nouă copii au leșinat la concertul Carla’s Dream! Spectacolul a fost întrerupt de pompieri!

3 Commentarii

 • Poate ati vrut sa spuneti “continuarea finanțarii a fost realizată în timpul mandatului său de ministru al Dezvoltării.”.
  Daca e documentare eronata inteleg. Dar cred ca e campanie. Nu-l ajutati pe Harpa cu din astea.

 • “Orașul Tîrgu Neamț a primit peste 10 milioane de euro de la Guvernul Ponta!”, Tg. Jiu, colegiul lui Victor Ponta, a primit 20 milioane de euro pentru modernizarea stadionului, iar Craiova, orasul in care este primar Olguta Vasilescu, 50 de milioane de euro pentru reconstructia stationului.
  In schimb, pentru reconstructia Pietei Centrale din Piatra Neamt, situatie de urgenta, s-au gasit cu mare dificultate 4 milioane de euro. S-a tras de timp pana la venirea iernii 2015/2016. Reconstuctia a inceput efectiv in primavara lui 2016, dupa plecarea guvernului Ponta.

 • “Orașul Tîrgu Neamț a primit peste 10 milioane de euro de la Guvernul Ponta!”, Tg. Jiu, unde se afla colegiul lui Victor Ponta, a primit 20 milioane de euro pentru modernizarea stadionului, iar Craiova, municipiul unde este primar Olguta Vasilescu, 50 milioane de euro pentru reconstructia stadionului.
  In schimb, pentru reconstructia Pietei Centrale din Piatra Neamt, caz de urgenta, s-au gasit cu mare dificultate 4 milioane de euro. S-a tras de timp pana la venirea iernii 2015/2016. Lucrarile au inceput efectiv abia in primavara lui 2016, dupa plecarea guvernului Ponta.
  PSD si Victor Ponta au ajuns la guvernare, in 2012, dand jos prin motiune de urgenta guvernul Ungureanu, pe care l-au acuzat de alocarea fondurilor pe criterii politice/clientelare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *