ISSN 2457 - 3973

Daniel Vasiliu a demisionat din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean

Comunicat de presă PNL Neamț

Daniel Vasiliu Macovei își dă demisia din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț şi se alătură echipei liberale

Daniel  Vasiliu Macovei a anunțat luni, 25 aprilie a.c., că își dă demisia din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț în urma deciziei de a se alătura echipei PNL Neamț, din cadrul căreia îl va susține pe deputatul Mugur Cozmanciuc.

Pentru că sunt un om de onoare, după ce am anunțat că fac parte din echipa PNL Neamț, am decis să îmi dau demisia din funcția pe care o dețin la Consiliul Județean Neamț. Îl susțin pe deputatul Mugur Cozmanciuc pentru a câștiga președinția Consiliului Județean Neamț și în următoarele săptămâni mă voi implica în organizarea și coordonarea campaniei electorale în județul Neamț”, a declarat acesta.

Daniel  Vasiliu Macovei a anunțat că va fi  coordonatorul tehnic al proiectului și programului PNL NEAMȚ 2020.

”Expertiza pe care am dobândit-o până în prezent o voi utiliza în folosul cetățenilor, de aceea m-am alăturat echipei PNL Neamț”, a mai completat Daniel Vasiliu Macovei.

Preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc consideră că venirea lui Daniel Vaasiliu Macovei în echipa liberală aduce plus valoare acesteia prin expertiza acestuia în administraţie.

“Ma bucur că îl am în echipă pe domnul Daniel Vasiliu, a cărui experienţă aduce plus valoare în PNL Neamţ şi va face o diferenţă în bine pentru nemţeni. Domnul Dan Vasiliu va ajuta la coordonare, va fi unul din oamenii pe care mă bazez, iar parteneriatul în cadrul echipei liberale este pe termen pe mediu şi lung, chiar pe 20 de ani aş spune, pentru că suntem tineri şi vrem să facem lucruri pentru cetăţeni. Experienţa și expertiza profesională și administrativă pe care a acumulat-o o vom folosi pentru a ajuta comunitatile locale și primarii indiferent de culoarea politică pentru a atrage surse de finanţare şi mă refer aici la fonduri europene, fonduri guvernamentale dar și din mediul privat pentru investitiile în derulare și pentru investitii noi. Vă rugăm să aveţi încredere în noi, în echipa liberală, aveti încredere  în proiectul NEAMT 2020, ca să vă demonstrăm că se poate mai bine”, a declarat preşedintele PNL Neamt Mugur Cozmanciuc.

Articolul anterior

PSD Neamț a depus dosarele de candidaturi la Primăria Piatra Neamț și Consiliul Județean Neamț! Vezi aici cine intră în ”luptă”!

Articolul următor

Comunicat de presă Primăria Piatra Neamț

2 Commentarii

  • ma uit si ma intreb;cine oare ia schimbat atat de mult pe romani de nu mai au onoare,suflet,coloana vertebrala.parca il aud pe daniel cum mobiliza activul unpr si ne indemna sa privim spre un perete unde era o poza mare a lui culita tarata si ne spunea daca pentru el nu vrem sa muncim regretatul culita merita.ce a mai ramas in memoria lui daniel din toate acestea.cum sa il mai salut pe strada sau sa ii respect functia daca si-a batut joc de noi.nu am vazut om cu ata ura fata de fosta sotie.tot ce s-a intamplat la unpr are la baza neantelegerile electorale ale celor doi soti.din fericire e bine ca macar unul duce mai departe stacheta unpr si a salvat onoarea partidului.despre toti fugarii numai de bine si fara locuri eligibile.

  • Constat cu stupoare ca denigrarea constanta survine si dupa ce am demisionat din functiile detinute in acest partid , dar si din legislativul nemtean. DA, am pus mult suflet in contiuarea unui proiect demarat acum 6 ani, si mi-am dorit ca mebrii UNPR sa poata candida din acest partid, din pacate tradarea a venit tocmai de unde nu ne asteptam , si atunci va rog sa mi raspundeti la cateva intrebari daca tot sunteti corect si afectat : 1. Cine a decis alianta UNPR -PSD ? 2. Cine a semnat protocolul fara stiinta organizatiei judetene si implicit interzicerea unor membri de a mai candida ? 3. Daca urmaream scopuri personale , atunci de ce am luptat pentru eliminarea acestui protocol , sa dam sansa membrilor sa candideze si sa nu munceasca pentru PSD pe liste comune , dupa ce in urma cu cateva luni am fost refuzati la negocieri , iar conducerea centrala a partidului ne a indemnat sa mergem singuri pe drumul nostru . 4. Cum este posibil ca pe ultima suta de metri sa ingropi cea mai buna organizatie din tara si sa o vinzi atat de ieftin? Prviti pe liste la CJ ce candidati are UNPR – ul fara acordul organizatiei judetene, si va veti raspunde singuri care au fost artizanii acestei tradari. Cert este ca unora le a fost frica de scorul pe care l putea scoate aceasta organizatie, iar despre viitorul meu , nu va preocupati , exista un Dumnezeu sus care intarzie poate , dar nu uita ! Le urez succes tuturor, dar sa l obtina pe terenul de lupta , nu pe sub mese . Pentru alte detalii va stau la dispozitie cu fermitate oricand, sunt convins ca gasiti numarul meu de telefon, fie ca ne am cunoscut personal, fie de la cine v a rugat sa ma denigrati ! Cu respect, Daniel Vasiliu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *