ISSN 2457 - 3973

Daniel Vasiliu (vicepreședinte CJ Neamț): Nu semnez pentru demiterea managerului Ioan Lazăr. Motivele nu sunt plauzibile!

Daniel Vasiliu Macovei, vicepreședintele Consiliului Județean Neamț a oferit, joi, o declarație interesantă și care lămurește, cumva, situația de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, acolo unde managerul Ioan Lazăr este demis, în fiecare zi, de președinta CJ, însă doar declarativ.

Vasiliu a precizat clar că el nu semnează pentru demiterea managerului Lazăr iar raportul Consiliului de Administrație prin care se propune demiterea nu este ”plauzibil”.

Nu pot pune viza pe un document care, juridic, nu are sustenabilitate cât ar fi necesar. Înțeleg că se doresc nişte schimbări dar trebuie să respectăm legea. Nu achiesăm la anumite schimbări cu asperități sau interese personale și de grup. Până la urma, managerul Ioan Lazăr poate fi demis și fără semnătura mea dar există un flux mai lung de parcurs. Până nu sunt motive plauzibile, eu nu semnez. Şi din punctul de vedere, dar și al altor colegi, acel raport al consiliului de administrație nu este un motiv plauzibil”, a declarat vicepreședintele CJ Neamț, Daniel Vasiliu Macovei. 

Vinerea trecută, președinta CJ Neamț a trimis un comunicat de presă în care susținea că îl va demite pe managerul Ioan Lazăr ca urmare a propunerii venită din partea Consiliului de Administrație. Ordinul de demitere nu a mai fost emis pe motiv că vinerea este zi scurtă și nu și-au pus semnătura pe document șefii de direcții din consiliul județean.

Vicepreședintele CJ Neamț, Daniel Vasiliu Macovei a admis, joi, că și el este unul dintre cei care nu va semna propunerea de demitere a managerului Ioan Lazăr.

Rămâne de văzut dacă președinta CJ Neamț va căuta și găsi alte soluții de a câștiga lupta cu managerul spitalului.

Articolul anterior

Furnizarea apei în Piatra Neamț va fi reluată cel mai devreme la ora 19.00!

Articolul următor

UNPR Neamț se rupe de PSD!

3 Commentarii

  • Si uite asa, la Neamt, UNPR-ul face de ras cu brio PSD-ul. 🙂

  • apreciez echilibrul d-lui vicepresedinte daniel vasiliu, care prin atitudinea sa demonstreaza ca unpr neamt nu este un simplu executant si primeste dispozitii de la psd.in comportamentul lui primeaza aplicarea legii in spiritul ei si nu subiectiv.raportul care este un produs viciat de dan constantin ,nu poate fi pus in aplicare.inca odata acesta nu reuseste sa construiasca nimic in jurul lui.a imbatranit degeaba in politica neridicandu-se niciodata la nivelul evenimentelor politice.

  • scuze nu sunt anonim la comentariu de mai sus,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *