NewsAllert :

Prezența la vot la ora 08.00 în Neamț! Ruralul este peste urban și decide soarta județului!

Să votezi, este sigur! Să nu participi la vot, este boală lungă pentru cel puțin 4 ani (video)

Gospodărie lovită de fulger la Bârgăuani. A luat foc!

Accident cu 6 victime încarcerate la Roznov! Un TIR a intrat într-un autoturism! (sâmbătă, 26 septembrie)

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

  • 27 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Date noi în cazul angajatelor băncii din Piatra-Neamț care au furat 270.000 euro din conturile clienților! Ce spun reprezentanții băncii!

Au apărut date noi în cazul celor 2 angajate ale unei bănci din Piatra-Neamț care au furat 270.000 euro din conturile clienților.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, reprezentanții băncii au solicitat expres să nu fie făcut public numele instituției bancare, pentru a nu fi create prejudicii de imagine.

Pe de altă parte, conducerea băncii a dat garanții că toate conturile clienților păgubiți au fost alimentate cu sumele furate, inclusiv dobânzile la zi.

Urmează ca banca să se facă parte vătămată în procesul civil pe care îl va deschide față de cele 2 angajate, pentru a recupera prejudiciul.

Pe de altă parte, cele 2 angajate au recunoscut în fața anchetatorilor modul în care, în ultimii 5 ani, au furat constant din conturile cliențilior, ajungând la suma totală de 270.000 euro.

În momentul în care un client dorea să retragă o sumă mare de bani dintr-un depozit la termen, dar banii fuseseră deja furați, cele 2 angajate întârziau operațiunile până reușeau să fure dintr-un alt cont pentru a acoperi paguba. Totul cu un click!

Se pare că o parte dintre clienți care au dorit să își deschidă depozite nici măcar nu au ajuns în această postură, deși au predat banii la casieria unității bancare. Chiar dacă sumele de bani erau predate, în contul clienților nu era operată nici o tranzacție. Practic era deschis doar un cont care avea soldul zero, sau o sumă infimă de bani.

Între timp, totul a ieșit la iveală după ce un client a mirost că lucrurile nu sunt în ordine și a făcut o plângere în acest sens.

Cele 2 angajate au fost reținute, marți, de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Economice din cadrul IPJ Neamț.

Oamenii legii au făcut și percheziții la domiciile acestora de unde au ridicat mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

Cele 2 femeie, de 34 respectiv 38 ani, vor petrece următoarele 24 de ore în Arestul IPJ Neamț iar miercuri vor fi prezentate instanței de judecată cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Ele sunt acuzate de delapidare, acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și spălare de bani.

Articolul anterior

Patru consilieri din Tazlău au dat cinstea pe rușine! Sau au fost presiuni asupra lor?!

Articolul următor

Piața Ștefan cel Mare – o nouă zonă pietonală pe timpul verii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *