NewsAllert :

Un individ din Piatra-Neamț și-a snopit în bătaie tatăl, l-a amenințat cu moartea și că dă foc locuinței!

Trupul bărbatului înecat în Siret a fost găsit la 5 kilometri de locul tragediei! Pusese pariu că trece râul înot!

Se întorc furtunile în Neamț! COD ROȘU pentru 3 localități din județ!

APASERV anunță că luni, 6 iulie, OPREȘTE APA în Piatra-Neamț și 4 comune

Bătaie colectivă cu parii la o stână din Neamț! Patru persoane, între care un copil, au fost rănite!

Descinderi în Neamț într-un dosar de criminalitate organizată! Prejudiciul este de 2,4 milioane lei!

Măsurile Planului Național de Investiții și Relansare Economică al Guvernului PNL, în valoare de 100 miliarde euro

Drama unei tinere din Neamț: tâlhărită și la un pas să fie violată! A fost salvată în ultima clipă!

Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”De astăzi piaţa gazelor naturale este liberalizată. Românii ar trebui să plătească facturi cu 10-15% mai mici”

Organizația PSD Roznov, propusă spre dizolvare! Se pregătește Ciprian Șerban pentru Primărie sau voturile PSD merg la actualul primar?!

Bacalaureat în Neamț: rezultate mai slabe în 2020 față de anul trecut! O singură medie de 10,00 și promovabilitate de 64,89%!

Sondaj IMAS în iunie 2020: PSD scade simțitor, PNL și USR – creștere ușoară, PRO România stagnează, PMP la limită!

A apărut ”CoolT NEAMȚ” – revista culturală a Centrului pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare”

Pagubele produse de ploile torențiale de luni, din județul Neamț

COD ROȘU pentru mai multe localități din Neamț! A fost emis mesaj RO-ALERT!

ISSN 2457 - 3973

Date noi în cazul angajatelor băncii din Piatra-Neamț care au furat 270.000 euro din conturile clienților! Ce spun reprezentanții băncii!

Au apărut date noi în cazul celor 2 angajate ale unei bănci din Piatra-Neamț care au furat 270.000 euro din conturile clienților.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, reprezentanții băncii au solicitat expres să nu fie făcut public numele instituției bancare, pentru a nu fi create prejudicii de imagine.

Pe de altă parte, conducerea băncii a dat garanții că toate conturile clienților păgubiți au fost alimentate cu sumele furate, inclusiv dobânzile la zi.

Urmează ca banca să se facă parte vătămată în procesul civil pe care îl va deschide față de cele 2 angajate, pentru a recupera prejudiciul.

Pe de altă parte, cele 2 angajate au recunoscut în fața anchetatorilor modul în care, în ultimii 5 ani, au furat constant din conturile cliențilior, ajungând la suma totală de 270.000 euro.

În momentul în care un client dorea să retragă o sumă mare de bani dintr-un depozit la termen, dar banii fuseseră deja furați, cele 2 angajate întârziau operațiunile până reușeau să fure dintr-un alt cont pentru a acoperi paguba. Totul cu un click!

Se pare că o parte dintre clienți care au dorit să își deschidă depozite nici măcar nu au ajuns în această postură, deși au predat banii la casieria unității bancare. Chiar dacă sumele de bani erau predate, în contul clienților nu era operată nici o tranzacție. Practic era deschis doar un cont care avea soldul zero, sau o sumă infimă de bani.

Între timp, totul a ieșit la iveală după ce un client a mirost că lucrurile nu sunt în ordine și a făcut o plângere în acest sens.

Cele 2 angajate au fost reținute, marți, de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Economice din cadrul IPJ Neamț.

Oamenii legii au făcut și percheziții la domiciile acestora de unde au ridicat mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

Cele 2 femeie, de 34 respectiv 38 ani, vor petrece următoarele 24 de ore în Arestul IPJ Neamț iar miercuri vor fi prezentate instanței de judecată cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Ele sunt acuzate de delapidare, acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și spălare de bani.

Articolul anterior

Patru consilieri din Tazlău au dat cinstea pe rușine! Sau au fost presiuni asupra lor?!

Articolul următor

Piața Ștefan cel Mare – o nouă zonă pietonală pe timpul verii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *