ISSN 2457 - 3973

DC News: Arsene a trădat Guvernul Dăncilă și susține Guvernul PNL! Cozmanciuc i-a spus acum o lună că va munci pentru Iohannis!

În urmă cu aproape o lună, la o ședință a CJ Neamt, președintele PNL Neamț – Mugur Cozmanciuc i-a transmis lui Ionel Arsene un mesaj la care majoritatea au râs, neînțelegând nimic.

Cozmanciuc ii spunea, între altele, lui Arsene,  că va ajunge să muncească pentru președintele Klaus Iohannis. Exact cu aceste cuvinte!

Timpul a trecut, declarația a fost uitată… până astăzi, când DC News a lansat o ipoteză șocantă: Ionel Arsene ar fi mutat 8 parlamentari din tabăra pro-guvern (membri ai PMP și din grupul minorităților) către tabăra PNL.

Astfel, potrivit DC News, mișcarea lui Arsene a fost decisivă pentru căderea Guvernului. Sau, altfel spus, dacă ipoteza este adevărată, Mugur Cozmanciuc a avut dreptate: Ionel Arsene a muncit pentru președintele Klaus Iohannis! Și încă muncește, dacă e să dăm crezare DC News care susține ca Arsene ar fi promis susținerea a 25 de parlamentari pentru viitorul Guvern PNL!

Presedintele PSD Neamț nu a avut deocamdată un punct de vedere față de știrea lansată de SC News, știre pe care o puteți citi aici

Articolul anterior

Primarul de Borca, alături de PNL Neamț

Articolul următor

Au intrat în vigoare noile reglementări rutiere! Permisul se suspendă mai ușor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular