ISSN 2457 - 3973

De ce jucătorii pe mize mari preferă BlackJack

Ca jucător la cazino probabil că și tu ai văzut sau chiar ai participat la jocurile de tip BlackJack. Acest tip de joc îți oferă posibilități nelimitate în ceea ce privește câștigurile. Totuși, cei care reușesc să facă profituri foarte bune sunt doar jucătorii care înțeleg foarte bine regulile BlackJack-ului și au o strategie bine pusă la punct. Chiar și ca jucător la cazinourile online vei putea participa la jocurile de BlackJack. Superbet casino îți oferă această posibilitate, cât și multe alte tipuri de jocuri. Există câteva motive pentru care jucătorii cu mize mari aleg BlackJack-ul, de aceea vom analiza câteva dintre acestea pe rând.

RTP mare atunci când regulile sunt corecte

RTP este prescurtarea de la Return To Player care înseamnă câștigul oferit jucătorului. Foarte puține jocuri de la cazino însă au câștiguri mai mari decât BlackJack pe bani reali. În funcție de regulile jocului, BlackJack-ul poate fi cel mai profitabil joc dintr-un cazino. Regulile sunt în funcție de masa la care joci. Ca de exemplu, o masă poate avea un RTP de 99.5%, în timp ce alta poate avea doar 98%. Cei care aleg să joace pe mize mari nici nu se vor apropia de o masă cu un RTP scăzut. Cei care aduc mize mari la masa de BlackJack vor fi favorizați la aceste mese. De exemplu, un jucător care pariază la fiecare mână o sumă de 1500-2000 de ron aduce o suma mare de bani pentru cazino, astfel că cei de la cazino vor fi dispuși să negocieze RTP-ul cu jucătorii serioși.

Posibilitatea de a paria sume mari

Foarte multe cazinouri au anumite limite în ceea ce privește suma pe care o poți juca pe o mână. Însă, mesele de BlackJack sunt dispuse să le ofere jucătorilor posibilitatea de a paria sume mai mari de bani decât cele normale. Dacă în mod normal limita este de 500$, la o masă de BlackJack aceasta poate ajunge chiar și la 2000$ iar în unele cazuri chiar mai sus. Pentru a fi considerat un jucător de miză mare este suficient să pariezi chiar și 50$ sau 100$ pe mână în fiecare rundă. Alegând cazinoul corect vei putea chiar să măreșți miza maximă.

Posibilitatea de a juca în cercuri VIP

Un alt motiv pentru care jucătorii cu mize mari preferă BlackJack-ul este posibilitatea de a juca în cercurile VIP. Cercurile VIP sunt zone special dedicate jucătorilor cu o vastă experiență în spate și care pariază sume considerabile de bani în fiecare mână. În aceste cercuri nu există loc pentru începători sau pentru persoanele care nu sunt sigure de cum se joacă BlackJack-ul. La aceste mese vei regăsi jucători care pariază în fiecare mâna 500$ sau chiar 1000$, riscând sume mult mai mari de bani față de mesele obișnuite. Astfel, jucătorii pe mize mari au o zonă rezervată special pentru ei unde își vor putea arăta abilitățile dobândite de-a lungul timpului și își vor consolida și mai mult profiturile.

Câștiguri mari

Eșți luat în vizor de către deținătorul cazinoului sau de către cel care împarte cărțile dacă pariezi sume mari de bani. Dacă pariezi în fiecare mână $100 sau chiar mai mult vei fi ușor observat de către ceilalți și vei avea posibilitatea să câștigi și mai mult. Cazinourile oferă programe VIP pe nivele. Urcarea unui nivel se face câștigând mai mulți bani și arătându-ți valoarea față de cei de la masă. Fiecare nivel urcat îți oferă și mai multe șanse de a câștiga sume mai mari de bani. Acestea sunt bonusurile pe care le veți regăsi la majoritatea meselor de BlackJack:

∙        Nivel de bronz = 0.1% câștig bonus;

∙        Nivel de argint = 0.13% câștig bonus;

∙        Nivel de aur = 0.15% câștig bonus;

∙        Nivel de platină = 0.20% câștig bonus.

Este un joc de strategie

Jucătorii cu mize mari nu joacă BlackJack doar de dragul de a paria sume mari de bani. În schimb, ei vor să își arate cunoștințele și capacitățile în acest joc. Jocurile la ruleta și cele de tip slots nu necesită cunoștințe prea mari și de aceea foarte multe persoane ce joacă pe sume mari evită astfel de jocuri. În schimb, în cadrul jocului de BlackJack fiecare mutare și fiecare strategie poate schimba potențialul de câștig.

Jocul de BlackJack este unul foarte complex, printre cele mai strategice jocuri de la un cazino. Ai posibilitatea la fiecare mână de a paria și mai mult, de a dubla, de a împărți sau chiar de a nu mai paria. Unele cazinouri oferă și posibilitatea de a renunța după prima mână. Aici se întrec jucătorii pe mize mari. Ei vor să își arate strategiile și cunoștințele superioare celorlalți jucători. Pe lângă asta, sunt sume mari implicate în joc pe care cu siguranță că nu și-ar dori să le piardă.

Jucarea mai multor mâini

Majoritatea jucătorilor pe mize mari apreciază faptul că pot avea parte de și mai multă acțiune. Unul dintre cei mai cunoscuți jucători australieni de BlackJack, Kerry Packer, a pariat 100.000$ pe fiecare mână într-un joc în care s-au jucat 7 mâini. Faptul că a avut posibilitatea de a paria și mai multe mâini, i-a oferit posibilitatea atât de a riscă o sumă mai mare de bani, cât și de a face un profit și mai mare. În special dacă sunt locuri libere la masă, cel care împarte cărțile poate decide să le ofere jucătorilor posibilitatea de a juca mai multe mâini simultan. Cei care joacă pe mize mari tot timpul vor fi încântați de această idee.

Concluzie

Jocurile de la BlackJack le oferă jucătorilor pe mize mari posibilități foarte multe de a câștiga și mai mulți bani. În primul rând, ți se oferă posibilitatea de a juca în cercurile VIP cu jucători cu experiență. Ți se oferă și posibilitatea de a negocia RTP-ul cu cel care împarte cărțile dacă pariezi sume mari de bani. Mulți jucători pe mize mari acceptă provocarea de a juca mai multe mâini simultan. În mare, jocurile pe mize mari de BlackJack atrag jucătorii cu potențial și oferă privilegii pe care alte jocuri de la cazino nu le oferă.

 

Articolul anterior

VIDEO Poduri luate de ape la Crăcăoani şi Grinţieş. Femeie salvată la Bodeşti. Noi inundaţii la Piatra-Neamţ şi Roman.

Articolul următor

Ștrandul Piatra-Neamț (din nou) inundat. La plajă în…cizme de cauciuc. (foto-galerie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *