ISSN 2457 - 3973

De Zilele Orașului Tîrgu Neamț – Se redeschide circulația feroviară spre Pașcani!

Circulația feroviară pe ruta Tîrgu Neamț – Pașcani se va redeschide vineri, 4 septembrie 2015, după aproape șase luni de la închiderea tronsonului prin ordin de ministru. Urmare a presiunii pe care primarului Daniel Harpa a făcut-o în permanență la Ministerul Transporturilor, argumentată de necesitatea menținerii liniei CFR, s-a luat decizia menținerii acestui traseu.

Redeschiderea circulației feroviare se va face chiar de Zilele Orașului Tîrgu Neamț. harpa

”Vineri 04.09.2015, ora 12.00 invitam in Gara orasului Tirgu Neamt, cu ocazia redeschiderii circulatiei feroviare pentru calatori pe linia Tirgu Neamt – Pascani, toate persoanele interesate de acest eveniment! Cu aceasta ocazie, avem onoarea de a primi vizita doamnei Maria Magdalena Grigore, Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor. Țin sa multumesc reprezentantilor Guvernului Victor Ponta, doamnei Sectretar de Stat, Maria Magdalena Grigore, dar si domnului deputat Ionel Arsene, d-lui prof. Ioan Romeo Roman si d-lui director CFR Calatori Iasi, Constantin Axinia pentru tot sprijinul acordat”, a spus primarul Daniel Harpa.

Circulația feroviară este în opinia primarului Harpa cea mai sigură și ieftină metodă de deplasare a elevilor, studenților dar și a adulților din orașele Tîrgu Neamț și Pașcani, dar și din comunele limitrofe celor două orașe.

Articolul anterior

ZILELE ORAȘULUI TÎRGU NEAMȚ, 4-6 SEPTEMBRIE 2015

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc (PNL): Consensul politic dintre Putere și Opoziție, rezultatele semnalului venit din partea electoratului

Un comentariu

  • la entuziasmul primarului ai impresia ca acum s-a construit gara si calea ferata si toti vor sari sa taie pamblici.cunosc personal eroii adevarati, cei care au contribuit la aceasta mare investitie.dar vad ca primarul sta rau cu memoria sau poate atunci se juca prin nisipurile ozanei.cei inventariati de el nu au nici o legatura cu frumoasa gara si investitie.ce sa-i faci daca pana in 1989 ne rataceam in tg.neamt iar acum ne laudam ca il conducem.economic tg.neamt stagneaza si transportul de marfa chiar si de calatori este nesemnificativ .poate se intereseaza primarul si afla de marele domn FILIOREANU SI SA NE LASE CU ARSENE.STRADA SP[RE GARA POATE FI NUMITA FILIOREANU..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular