ISSN 2457 - 3973

Debut de an şcolar la Colegiul Tehnic „Forestier” Piatra-Neamţ

Anul şcolar a debutat şi la Colegiul Tehnic „Forestier” din Piatra-Neamţ, în prezenţa elevilor, părinţilor, cadrelor didactice şi invitaţilor.

Directorul unităţii de învăţământ, profesoara Ioana Bistriceanu, a explicat tuturor că deşi evenimentul se desfăşoară sub semnul pandemiei, a ţinut ca această festivitate să aibă loc.

„Am început anul școlar 2021-2022 în condiții atipice, împreună fiind provocați să facem față tuturor schimbărilor. Cadre didactice, părinți și elevi suntem nevoiți să ne adaptăm unor reguli mult mai stricte, să facem față unor provocări inedite, dar fără să ne pierdem dorința de a ne întâlni și de a colabora. Chiar și în astfel de condiții, trăim bucuria reîntâlnirii în spațiul școlii și ne dorim să construim împreună un mediu sigur și confortant”, a declarat, în cuvântul său, directoarea Colegiului Tehnic „Forestier”, profesoara Ioana Bistriceanu.

La festivitate au fost premiați elevii cu rezultate deosebite la învățătură și disciplină de la clasele de liceu și învățământ profesional, din anul școlar 2020-2021.

Au fost prezentate colectivele de elevi și profesorii diriginți din acest an școlar iar elevii au fost invitați în sălile de clasă pentru organizarea activității: manuale, reguli sanitare, regulamente, metodologii, orar.

La festivităţile de deschidere a anului şcolar de la Colegiul Tehnic „Forestier” au fost prezenţi, în calitate de invitaţi, Dan Toderiță  – directorul Direcției Silvice Neamț şi locotent-colonelul Silviu-Andrei Mălinescu, din partea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Neamţ.

Articolul anterior

Un cartier din Piatra-Neamţ rămâne 4 ore fără apă (luni – 13 septembrie)

Articolul următor

Florentina Moise acuză: Secretarul Primăriei Piatra-Neamţ, mai presus decât legea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *