NewsAllert :

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

UDMR n-are organizație în Neamț, dar are candidați la parlamentare! Levente și Zoltan vor să vă reprezinte!

Petreceri ilegale întrerupte de polițiștii din Neamț! Din seara aceasta intră în vigoare noi restricții!

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

Tânăr de 18 ani – mort în accident rutier la Borlești! Mașina s-a rupt în două!

Bărbat scos mort dintr-o fântână din Pângărați

CJSU Neamț aprobă astăzi: școlile din Piatra-Neamț și Bicaz, exclusiv în on-line! Barurile, restaurantele, cafenelele – închise!

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

Municipiul Piatra-Neamț și orașul Bicaz au trecut în SCENARIUL ROȘU! La ce să ne așteptăm?!

  • 25 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Declarații halucinante ”Carla’s Dream”: ”Doamna de la Ambulanță insita să facem poze deși oprisem concertul”

Oficialii formației ”Carla’s Dream” au admis, pe pagina lor de socializare, că au întrerupt concertul după ce reprezentanții ISU Neamț au solicitat de două ori acest lucru, datorită condițiile improprii și a faptului că leșinau copiii. Mai grav este că cei de la ”Carla’s Dream” spun că reprezentantul Ambulanței a încercat să mușamalizeze situația și. în loc să se ocupe de persoanele care aveau nevoie de asistență medicală, solicita să facă poze cu artiștii.

”Cătălin Buțurcă (ofițer ISU Neamț – n.r.) da, intr-adevar va aflati langa scena su da, intr-adevar ati recomandat stoparea concertului. In scurt timp, dupa ce am vazut ce am descris mai sus, noi am oprit concertul si am strans si mana. Nu intelegem esenta conflictului cu dvs personal. Doamna de la ambulanta ne-a spus insa, glumind, sa convenim ca a fost “un mic incident” si a insistat sa facem poze. Asta in situatia in care noi oprisem concertul de cateva minute. Si da – pe filmarea cu finalul se vede si se aude clar ce s-a intamplat”, au spus cei de la ”Carla’s Dream”.

De asemenea, membrii formației spun că ar fi fost peste 6.000 de persoane la concert în timp ce reprezentanții ISU Neamț au estimat o prezență de circa 3.000 de persoane.

Chiar și așa, cine și de ce a permis accesul atât de multor oameni (în special copii) și de ce reprezentanții autorităților prezente acolo, la solicitarea organizatorilor, AU ACCEPTAT SĂ ÎNCEAPĂ CONCERTUL!

Potrivit declarațiilor oficiale, reprezentanții ISU Neamț au oprit accesul în incinta Galleria Mall în jurul orei 20.15, când însă mall-ul era arhi-plin!

 

Articolul anterior

Dosar penal pentru 2 infracțiuni în cazul concertului din ”iadul” Galleria Mall

Articolul următor

Emilia Arcan (preşedinte CJ Neamţ): ”Mai poate rămâne Galleria Mall un spațiu public, funcțional și autorizat?”

2 Commentarii

  • Stiti ca o sa merite sa fie crezute autoritatile? Cand vor inchide toate spatiile cu risc major pentru consumatori, fie ei spectatori sua cumparatori. Aruncati o privire in magazinele in care se inghesuie standuri cu marfa inflamabila si fara cai de evacuare ca la carte.

  • Stire la Prima TV : ” la cocertul din mall-ul ( daca sura aia cu parcare este mall eu sunt Papa ) de la Piatra Neamt au fost circa 2500 de spectatori masati pe o suprafata de 350 mp ” ! Fratilor, la un calcul simplu de aritmetica rezulta o “densitate ” medie/ mp de 7(sapte) spectatori/mp. Cei de la Cartea Recordurilor au ratat ocazia de a confirma chestiunea. Densitatea a fost mai mare decit densitatea plantelor de porumb/mp. Am unteles ca este o stire si actiunea era in Moldova dar nici chiar asa frate. Aviz si stiristilor de pa meleagurile noastre care construiesc stiri din tot felul de lucruri fel de fel!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *