ISSN 2457 - 3973

Demisionarul Radu Secuiu: ”Vor mai fi surprize în PSD Piatra Neamț. Alții aleg să tacă și să înghită pentru o funcție de consilier”

Radu Secuiu, cel care, sâmbătă dimineață, și-a anunțat, pe facebook, demisia din PSD Piatra Neamț și din Consiliul Local, a declarat, pentru newsallert.ro, că în partid vor mai fi astfel de surprize.

Acesta a ținut să reacționeze la un articol publicat de noi în care spuneam că PSD Piatra Neamț l-a exclus din partid iar demisia sa a venit urmare a unor informații scurse din interior. Radu Secuiu a precizat că el a demisionat pentru că nu se mai regăsea în partid.

”Atunci când simt ca un proiect nu mi se potrivește, aleg să recunosc asta și să-mi asum, chiar și prin a părăsi echipa din care am făcut parte. Prefer să fac acest pas în lateral, când simt că nu mă potrivesc în peisaj. Probabil, alții aleg să tacă și să înghită fie doar și pentru o funcție de consilier. Eu sunt altfel. Indiferent că ei spun că m-ar fi dat afară de vineri, eu le urez succes, pot sa spună ce vor, aici nu e vorba de concursuri cine spune sau face primul. Eu, personal, nu mă mai regăsesc și îmi doresc sa fac altceva. Restul, poate să spună fiecare ce vrea”, a declarat Radu Secuiu. secuiu

Revenind la motivele demisiei sale din partid, Radu Secuiu a declarat că: ”Nu am plecat din PSD decât pentru faptul că nu puteam reprezenta cetățenii orașului în Consiliul Local așa cum mi-aș fi dorit”.

”Vor mai fi surprize. Am auzit discuții despre viitoare demisii, plecări. Nu pot vorbi eu în numele lor”, a mai spus fostul consilier PSD.

Radu Secuiu a făcut parte din echipa lui Liviu Harbuz, cel care, după alegerile locale, a demisionat din PSD susținând că nu a fost sprijinit de echipă în lupta electorală.

De altfel, lista pentru Consiliul Local al PSD Piatra Neamț a fost făcută de echipa lui Liviu Harbuz ceea ce ridică, în condițiile date, suspiciuni de loialitate față de unii dintre actualii sau viitorii consilieri locali social-democrați.

Articolul anterior

Băsescu le-a dat cu ”flit” locuitorilor din Piatra Neamț! Lansarea candidaților PMP Neamț a avut loc la … Roman!

Articolul următor

Șoferul care a accidentat 2 persoane în timp ce făcea drifturi a fost arestat!

Un comentariu

  • Radu Secuiu a fost unul dintre golănașii aduși de Liviu Harbuz în PSD care serveau fripturi la 2,00 noaptea la hotel.Cu asemenea oameni a fost ceva normal ca Liviu Harbuz să piardă alegerile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *