ISSN 2457 - 3973

Deputatul Ciprian Șerban, candidatul PSD pentru Primăria Roznov. ”Asfaltare, gaz metan și modernizarea pieței!”

Deputatul PSD Ciprian Șerban și-a depus, marți, candidatura pentru funcția de primar al orașului Roznov.

În ciuda zvonurilor lansate de actuala administrație, Ciprian Șerban a declarat că va rămâne pentru cel puțin 4 ani primar al orașului Roznov iar interesul său, ca viitor primar, este interesul roznoveanului.

”Cu Dumnezeu în gând și în suflet, astăzi, mi-am depus candidatura pentru Primăria Roznov. Roznovul a rămas mult în urma altor localități din Neamț. Avem mult de muncit, avem proiecte îndrăznețe care așteaptă să fie puse în practică, vrem să aducem schimbarea în bine pentru roznoveni! Vom începe prin asfaltarea tuturor străzilor din oraș, vom continua cu racordarea la rețeaua de gaze a tuturor gospodăriilor, vom reconstrui și moderniza piața orașului și vom reabilita termic blocurile de locuințe. Nu vom uita nici stadionul, pe care îl vom renova și vom moderniza parcul dendrologic Roznov. Sunt doar câteva proiecte”, a declarat deputatul Ciprian Șerban.

Parlamenetarul conduce și organizația PSD Roznov și alături de echipa de consilieri social-democrați și-a propus modernizarea orașului Roznov și implicit un trai mai bun pentru toți roznovenii.

Articolul anterior

Emilia Arcan (PRO România) și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț

Articolul următor

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, și-a depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *