ISSN 2457 - 3973

Deputatul Ciprian Şerban (PSD): „Ce fac politicienii PNL Neamț? Se opun oricărui proiect de investiție în Neamț!”

Deputatul Ciprian Şerban (PSD Neamţ) a condamnat atitudinea consilierilor judeţeni ai PNL care s-au opus proiectului pentru construirea unui nou spital judeţean.
Şedinţa CJ Neamţ a avut loc joi iar în cadrul acesteia, consilierii PNL au fost singurii care au votat împotriva, motivând că proiectul este neclar.
Deputatul Ciprian Şerban i-a acuzat pe consilierii liberali că acţionează la ordin politic, şi nu pentru interesele nemţenilor.
„Când cerem votul oamenilor care își pun speranțele în noi, promitem. Promitem o viață mai bună, acces la sănătate și educație, locuri de muncă, salarii, protecție socială. Ce fac politicienii PNL Neamț? Se opun oricărui proiect de investiție în județul Neamț! Doar pentru că este inițiat de altcineva. De aceea, au încercat să blocheze, nevotând, proiectul pentru demararea investiției la un nou spital în Neamț, discutat în ședința Consiliului Județean. Nu au reușit! Ei acționează la ordin politic! Pentru ei nu contează nevoile oamenilor! Domnul președinte Ionel Arsene luptă pentru ca promisiunile făcute nemțenilor să devină realitate”, a declarat deputatul Ciprian Şerban.
Chiar şi fără votul consilierilor judeţeni ai PNL Neamţ, proiectul iniţiat de preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene, a fost aprobat, fiind votat de toţi ceilalţi consilieri.

Articolul anterior

FOTO Accident cu 5 victime la Oituz, pe DN 11

Articolul următor

Doi hoţi din Piatra-Neamţ au dat mai multe spargeri în Girov

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.