NewsAllert :

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Candidatul PLUS la Primăria Bicaz, mâna ”moartă” adusă din Bacău de primarul PSD Nicolae Sălăgean?!

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

Premierul Ludovic Orban: ”Contractul de pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, o furăciune pe față! Cu acei bani construiam 16 km de autostradă!”

Încă o clasă din Piatra-Neamț își suspendă cursurile din cauza COVID

Fetiță accidentată pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamț! Șoferul a intrat apoi pe contrasens!

Premierul Orban, în Neamț: ”Eu, dacă aș fi nemțean, aș fi jignit să mă conducă unul ca Arsene!”

Comuna Hangu s-a făcut de rușine! Contra-manifestație PSD tipic bolșevică la vizita premierului Orban!

Mugur Cozmanciuc, mesaj către Arsene: ”Ionele dragă, nici nu știi ce urmează să devii!”

  • 23 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Deputatul Ciprian Șerban (PSD Neamț, despre situația drumului Bicaz – Poiana Largului: ”Sfidarea liberală poate ucide!”

Deputatul Ciprian Șerban (PSD Neamț) a lansat astăzi acuzații grave împotriva liberalilor, în ceea ce privește situația reabilitării drumului național Bicaz – Poiana Largului.

Parlamentarul susține că de 50 de ani populația de pe Valea Muntelui din județul Neamț așteaptă ca drumul DN15 Bicaz – Poiana Largului să fie reabilitat, să poată să ajungă în condiții de siguranță și securitate, atât în Piatra Neamț, cât și în restul județului.

”Cu foarte multe insistențe, cu consecvența care îl caracterizează, domnul Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a reușit și a deblocat modernizarea acestui tronson. S-a reușit finalizarea a 85% din lucrări. Și atât. Guvernul PNL, ”Guvernul meu”, cum îl numește președintele țarii, văzând că ceva funcționează, că locuitorii nemțeni au șansa să fie conectați cu lumea, că oamenii pot avea speranța unor facilități care ar influența în bine dezvoltarea economică a județului Neamț, a decis, printr-o serie de tergiversări, prin rea-voință, prin lipsa totală de comunicare să facă absolut orice pentru a pune, definitiv capăt modernizării DN15 Bicaz – Poiana Largului. Și a reușit! Sătul să se milogească de bunăvoința guvernului Orban, constructorul a solicitat rezilierea contractului și a dat în judecată Executivul pentru blocarea nejustificată a plăților pentru lucrările deja efectuate și facturate”, a acuzat deputatul Ciprian Șerban.

Parlamentarul a explicat că pe acest tronson au fost identificate nu mai puțin de 74 de puncte critice, care pun, în fiecare oră, în fiecare minut, în pericol viața celor care frecventează această porțiune de drum.

”PNL, prin atitudinea și batjocura la care, iată, îi supune din nou, pe nemțeni, este direct răspunzător de viețile participanților la trafic. PNL poate fi asemuit unui criminal cu sânge rece, care prin nepăsare, condamnă la moarte oameni nevinovați! Nu a mișcat un deget, până acum, pentru asigurarea unui trai decent nemțenilor, pentru protejarea sănătății și a vieții acestora! Te întreb, pe tine, PNL, de unde atâta ură împotriva județului Neamț? De ce? Ce au făcut acești oameni buni, blânzi și muncitori de și-au atras ura și dușmănia ta? Rușine, să îți fie, PNL! Rușine să îți fie că vrei să îngropi, să distrugi o parte din această țară!
Nu te vom lăsa! Nu îți vom permite să îți mai bați joc de locuitorii acestei țari!”, a mai spus deputatul Ciprian Șerban.

Articolul anterior

Programul PNL de relansare a economiei este o ”Fata Morgana”, susține deputatul PSD Ciprian Șerban

Articolul următor

Situația cazurilor de COVID-19 din Neamț, miercuri – 27 mai! Sunt vești bune!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *