NewsAllert :

Situația COVID-19 în Neamț, sâmbătă – 4 iulie! Confirmate 977 persoane, vindecate 832! Iată și alte date importante!

Masca și distanțarea la control! Polițiștii din Neamț au verificat terasele, parcurile, centrele comerciale și obiectivele turistice!

Un individ din Piatra-Neamț și-a snopit în bătaie tatăl, l-a amenințat cu moartea și că dă foc locuinței!

Trupul bărbatului înecat în Siret a fost găsit la 5 kilometri de locul tragediei! Pusese pariu că trece râul înot!

Se întorc furtunile în Neamț! COD ROȘU pentru 3 localități din județ!

APASERV anunță că luni, 6 iulie, OPREȘTE APA în Piatra-Neamț și 4 comune

Bătaie colectivă cu parii la o stână din Neamț! Patru persoane, între care un copil, au fost rănite!

Descinderi în Neamț într-un dosar de criminalitate organizată! Prejudiciul este de 2,4 milioane lei!

Măsurile Planului Național de Investiții și Relansare Economică al Guvernului PNL, în valoare de 100 miliarde euro

Drama unei tinere din Neamț: tâlhărită și la un pas să fie violată! A fost salvată în ultima clipă!

Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”De astăzi piaţa gazelor naturale este liberalizată. Românii ar trebui să plătească facturi cu 10-15% mai mici”

Organizația PSD Roznov, propusă spre dizolvare! Se pregătește Ciprian Șerban pentru Primărie sau voturile PSD merg la actualul primar?!

Bacalaureat în Neamț: rezultate mai slabe în 2020 față de anul trecut! O singură medie de 10,00 și promovabilitate de 64,89%!

Sondaj IMAS în iunie 2020: PSD scade simțitor, PNL și USR – creștere ușoară, PRO România stagnează, PMP la limită!

A apărut ”CoolT NEAMȚ” – revista culturală a Centrului pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare”

ISSN 2457 - 3973

Deputatul Ciprian Șerban (PSD Neamț, despre situația drumului Bicaz – Poiana Largului: ”Sfidarea liberală poate ucide!”

Deputatul Ciprian Șerban (PSD Neamț) a lansat astăzi acuzații grave împotriva liberalilor, în ceea ce privește situația reabilitării drumului național Bicaz – Poiana Largului.

Parlamentarul susține că de 50 de ani populația de pe Valea Muntelui din județul Neamț așteaptă ca drumul DN15 Bicaz – Poiana Largului să fie reabilitat, să poată să ajungă în condiții de siguranță și securitate, atât în Piatra Neamț, cât și în restul județului.

”Cu foarte multe insistențe, cu consecvența care îl caracterizează, domnul Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a reușit și a deblocat modernizarea acestui tronson. S-a reușit finalizarea a 85% din lucrări. Și atât. Guvernul PNL, ”Guvernul meu”, cum îl numește președintele țarii, văzând că ceva funcționează, că locuitorii nemțeni au șansa să fie conectați cu lumea, că oamenii pot avea speranța unor facilități care ar influența în bine dezvoltarea economică a județului Neamț, a decis, printr-o serie de tergiversări, prin rea-voință, prin lipsa totală de comunicare să facă absolut orice pentru a pune, definitiv capăt modernizării DN15 Bicaz – Poiana Largului. Și a reușit! Sătul să se milogească de bunăvoința guvernului Orban, constructorul a solicitat rezilierea contractului și a dat în judecată Executivul pentru blocarea nejustificată a plăților pentru lucrările deja efectuate și facturate”, a acuzat deputatul Ciprian Șerban.

Parlamentarul a explicat că pe acest tronson au fost identificate nu mai puțin de 74 de puncte critice, care pun, în fiecare oră, în fiecare minut, în pericol viața celor care frecventează această porțiune de drum.

”PNL, prin atitudinea și batjocura la care, iată, îi supune din nou, pe nemțeni, este direct răspunzător de viețile participanților la trafic. PNL poate fi asemuit unui criminal cu sânge rece, care prin nepăsare, condamnă la moarte oameni nevinovați! Nu a mișcat un deget, până acum, pentru asigurarea unui trai decent nemțenilor, pentru protejarea sănătății și a vieții acestora! Te întreb, pe tine, PNL, de unde atâta ură împotriva județului Neamț? De ce? Ce au făcut acești oameni buni, blânzi și muncitori de și-au atras ura și dușmănia ta? Rușine, să îți fie, PNL! Rușine să îți fie că vrei să îngropi, să distrugi o parte din această țară!
Nu te vom lăsa! Nu îți vom permite să îți mai bați joc de locuitorii acestei țari!”, a mai spus deputatul Ciprian Șerban.

Articolul anterior

Programul PNL de relansare a economiei este o ”Fata Morgana”, susține deputatul PSD Ciprian Șerban

Articolul următor

Situația cazurilor de COVID-19 din Neamț, miercuri – 27 mai! Sunt vești bune!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *