NewsAllert :

 • 8 decembrie 2023

ISSN 2457 - 3973

Deputatul Cozmanciuc cere PSD să nu blocheze proiectul autostrăzii Iaşi – Târgu Mureş

Autostrada Iaşi – Târgu Mureş este între priorităţile Guvernului Cioloş şi PNL, a declarat, marţi, deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ. Acesta a cerut, totodată, PSD să nu blocheze proiectul autostrăzii.
”După ani de zile în care infrastructura mare din Moldova a fost neglijată, proiectul de buget pentru anul 2016 alocă fonduri pentru autostrada Iaşi – Târgu Mureş, atât de necesară regiunii de Nord-Est a ţării. Menţionez că banii vor fi alocaţi studiului de fezabilitate pentru tronsonul Târgu Neamţ – Iaşi – Ungheni. Este un prim pas în realizarea autostrăzii de care Moldova şi judeţul Neamţ au atâta nevoie, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure. Din păcate, PSD rămâne ostil proiectelor de dezvoltare pentru Moldova şi pentru judeţul Neamţ, existând riscul să le saboteze inclusiv în Parlament. PSD pare în continuare incapabil să vadă şi să susţină interesul Moldovei”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc.
Liderul PNL Neamţ a arătat că realizarea autostrăzii va duce la crearea de noi locuri de muncă în construcţii, industrie şi turism.
”Cer de aceea celor din PSD Neamţ să nu critice pe cei care chiar fac ceva, adică noul guvern, şi să vadă vina şi incompetenţa fostului guvern PSD pe subiectul infrastructurii rutiere. Solicit, de asemenea, bărbaţilor politici ai PSD să lase deoparte ranchiuna şi să voteze în favoarea proiectului de buget pe anul 2016. Acest buget va fi primul pas pentru a moderniza în mod decisiv infrastructura judeţului Neamţ şi a Moldovei”, a adăugat preşedintele PNL Neamţ.
Deputatul Mugur Cozmanciuc a mai afirmat că pasul următor îl reprezintă realizarea unei autostrăzi care să traverseze Moldova de la nord la sud, de la Suceava la Bucureşti.

Articolul anterior

Scrisoare pentru elevi şi părinţi din partea conducerii Poliţiei Neamţ

Articolul următor

Accident grav la Bodeşti

2 Commentarii

 • Continuam prezentarea unor oameni de bine.
  Cel mai bogat om din lume nu apare pe orice pagina de net si in niciun caz nu se declara “cel mai bogat om din lume”. Cel mai bogat om din lume e Evelyn de Rothschild,”fabrica de bani” fiind practic a lui. Acesta are mai mult de jumatate din averea intregii planete (~500 trilioane $). Toți miliardari lumii nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) care detine incredibila suma de 500 trilioane de dolari (mai mult de jumatate din averea totala a lumii !!!). Cu averea acestei familii poate fi hranita si imbracata TOATA populatia globului. Familia Rothschild,500 de trilioane avere! http://dantanasescu.ro/2013/04/14/averea-familiei-rothschild-este-estimata-la-500-trilioane-de-dolari.html Printre cele mai importante bănci din lume controlate de caracatiţa Rothschild amintesc: Banca Angliei, Federal Reserve, Banca Centrală Europeană, FMI, Banca Mondială şi Banca Internaţională a Reglementelor. Prin intermediul acestor bănci şi a altora, se spune că familia Rothschild deţine jumătate din averea totală a lumii, adică peste 500 de trilioane de dolari ! De cand Rothschild a preluat controlul Bancii Angliei in 1815, si-au marit controlul bancar asupra intregii lumi. Metoda lor consta in coruperea politicienilor si acceptarea de imprumuturi masive, pe care nu le vor mai putea plati niciodata si astfel sa fie permanent indatorati bancilor Rothschild. Daca un lider refuza imprumutul fie era demis, fie era asasinat. Daca nici asta nu mergea, urma invazia in urma careia o banca Rothschild era creata.
  Rothschild isi exercita influenta asupra tuturor marilor agentii de presa. Prin repetitie continua, masele sunt pacalite in a crede povestile horror despre asa zisi ticalosi malefici. Rothschild controleaza Banca Angliei, FED-ul american, ECB-ul european, FMI-ul, Banca Mondiala si Banca Internationala a Schimburilor. De asemenea detin majoritatea aurului din lume precum si Bursa Aurului din Londra, care fixeaza pretul aurului zilnic.
  Noua Ordine Mondială.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=272918512892260&set=pcb.272918616225583&type=1&theater

 • cat de aiurit trebuie sa fii pentru a iesi public cu asemenea aberatii.in loc sa ne punem intrebarea de ce moldova este lasata de=o parte privind dezvoltarea economica , inclusiv infrastructura iesim public cu aiureli.acest individ care este intamplator seful filialei neamt pnl+pdl nu are nimca comun cu judetul neamt.a mai venit unul de la iasi ,mare specialist in turism care se lauda ca aduce perla invest pe profit.a facut ce a trebuit jefuind ce mai ramasese si a dus-o in faliment.atatea fraieri a gasi la p.neamt de nu se mai da dus.de acea deputatul de iasi sa-si vada de bostanaria lui si sa nu mai loveasca in altii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *