ISSN 2457 - 3973

Deputatul Cozmanciuc (PNL Neamţ): Guvernul continuă extinderea reţelei de gaze naturale

Guvernul condus de prim – ministrul Florin Cîțu duce mai departe programul de extindere a rețelei de gaze naturale, a declarat, miercuri, deputatul PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc.
Parlamentarul nemţean a explicat că mai mult de 95% dintre români își doresc extinderea acestor rețele cu ajutorul finanțării din partea statului.
“Și nemțenii au nevoie de extinderea rețelelor de gaze naturale. Colegul meu ministrul Energiei Virgil Popescu a participat recent la Consiliul de Miniştri pe Energie, de la Luxemburg, unde a reuşit să modifice Regulamentul de transport al energiei şi gazelor, ca să fie recunoscut de statele membre reţelele de transport europene în amestec gaz şi hidrogen. Ceea ce România a propus în PNRR. Rețelele inteligente de transport gaz şi hidrogen, sunt recunoscute în regulamentul european, precum şi producerea de hidrogen nu doar din surse regenerabile, ci din surse low-carbon, adică din energie nucleară. Deci practic am reuşit ca România să-şi impună interesele strategice în Consiliul de miniştri”, a spus deputatul PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc.

Articolul anterior

Prof. Florentina Moise: Ce an școlar urât pentru copii. O lipsă grosolană de implicare a autorităților.

Articolul următor

ZERO cazuri noi de COVID în judeţul Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *