NewsAllert :

Alertă! Jumătate din Piatra-Neamț, orașul Roznov și 3 comune rămân azi fără apă! (joi – 4 martie)

Primele imagini şi declaraţii ale dr. Cătălin Denciu, eroul de la Spitalul Judeţean: “Mă mişc, merg din nou…”

Florentina Moise: “Agenţia Naţională de Integritate a confirmat că NU sunt în stare de incompatibilitate!”

Eliberări din funcţie şi numiri la conducerea Prefecturii Neamţ

Începe montarea structurii metalice a Spitalului Modular ATI din Piatra-Neamţ

Situaţia infectărilor pe fiecare localitate din Neamţ: cazuri confirmate, vindecate, decese, testate! (marţi – 2 martie 2021)

Sfaturi de la OPC Neamţ pentru cumpărătorii şi comercianţii produselor de Mărţişor

Cutremur de 4,2 grade produs în România, noaptea trecută. Harta seismică de risc include judeţul Neamţ. (foto)

Incidenţa COVID-19 pe fiecare localitate din Neamţ: verde, galben şi roşu! (sâmbătă – 27 februarie)

Marius Novac (PSD): Ce au în comun cei doi viceprimari de Piatra-Neamţ?!

Accesul la E-ON Piatra-Neamţ, doar cu programare on-line! Ce vor face pensionarii sau cei fără internet?

Bărbat salvat de pompierii ISU Neamţ, din fântâna adâncă de 12 metri

Preotul din Neamţ care şi-a prevestit moartea şi a decedat la 40 ani, pomenit de colegii din Constanţa

Florentina Moise (PSD): “Domnule primar Carabelea, continuați, cu obrăznicie, să ignorați prevederile Codului Administrativ!”

Primăria Piatra-Neamţ mută în instanţă meciul cu Prefectura pe alegerea ilegală a viceprimarului Lehăduş

  • 5 martie 2021

ISSN 2457 - 3973

Deputatul Ionel Arsene îl acuză pe ministrul Agriculturii că a creat panică prin declarațiile că ”salamul expirat este spălat cu oțet”

Deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț este singurul politician din județ care a reacționat la declarațiile alarmante ale ministrului Agriculturii, Achim Irimescu. Acesta din urmă a spus că ”în România sunt cazuri în care salamul expirat se spală cu oțet după care se pune din nou în vânzare”. Totodată, ministrul Agriculturii a mai adăugat că ”România este o țară de mâna a zecea în care se aduc din străinătate produse cu termene expirate”.

Declarațiile acestuia, nesusținute deocamdată de probe, au fost taxate de deputatul Arsene care i-a cerut premierului Dacian Cioloș să ia atitudine față de ieșirile ”denigratoare” ale ministrului Agriculturii.

”Având în vedere ultimele declarații făcute de Achim Irimescu, consider că ministrul Agriculturii este iresponsabil. Un ministru nu are voie să răspândească panică în rândul populației. Un ministru nu are voie să denigreze România și economia ei. Premierul Dacian Cioloș are datoria să facă ordine printre miniștrii săi și să corecteze astfel de comportamente denigratoare la adresa cetățenilor. Este inadmisibil să plătim salariul unui ministru atât de iresponsabil în declarațiile sale. Agricultura românească are nevoie de oameni capabili și profesioniști, nu de personaje ca Achim Irimescu”, a declarat deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

Articolul anterior

Poliția Neamț angajează 81 de agenți de ordine publică din sursă externă! Vezi aici condițiile să devii polițist!

Articolul următor

Se opreşte apa în Tîrgu Neamţ şi Humuleşti!

4 Commentarii

  • Ca de fiecare dată, domnul deputat Ionel Arsene este atent la acțiunile unui guvern iresponsabil care, prin declarațiile și măsurile sale, produce panică în rândul cetățenilor români.

  • Ionel Arsene este singurul politician din județ care a luat atitudine la declarațiile iresponsabile ale ministrului agriculturii.

  • Felicit modalitatea diplomatică domnului deputat Ionel Arsene de a-și exprima punctul de vedere cu care sunt profund de acord, cât despre cabinetul despre actuala guvernare….mă abțin

  • cred ca mai mult la deranjat pe arsene sinceritatea ministrului agriculturii decat iresponsabilitate invocata.asa cum a procedat psd din totdeauna a ascuns adevarul.este clar ca omul de rand mananca ce e mai ieftin neavand posibilitatea de a servi masa la restaurant si daca mai pica ceva sa ramana si peste noapte.ministrul agriculturii e disperat si nu ii vina sa creada ce e in romania.agricultura e varza si se bazeaza pe produse modificate genetic,pesticide in exces iar zootehnia si-a injumatatit efectivele.producatorii de preparate din carne aduc materia prima de afara fiind mai ieftina.cei care comercializeaza produsele din carne si lactate vand ce pot nu mai conteaza nimic.de aceea nu apreciez pozitiv tendinta lui arsene de a ascunde adevarul.este prea mic sa-si dea cu parerea si nici nu are pregatire in domeniu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *