NewsAllert :

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

UDMR n-are organizație în Neamț, dar are candidați la parlamentare! Levente și Zoltan vor să vă reprezinte!

Petreceri ilegale întrerupte de polițiștii din Neamț! Din seara aceasta intră în vigoare noi restricții!

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

Tânăr de 18 ani – mort în accident rutier la Borlești! Mașina s-a rupt în două!

Bărbat scos mort dintr-o fântână din Pângărați

CJSU Neamț aprobă astăzi: școlile din Piatra-Neamț și Bicaz, exclusiv în on-line! Barurile, restaurantele, cafenelele – închise!

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

Municipiul Piatra-Neamț și orașul Bicaz au trecut în SCENARIUL ROȘU! La ce să ne așteptăm?!

  • 25 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Deputatul Ionel Arsene îl acuză pe ministrul Agriculturii că a creat panică prin declarațiile că ”salamul expirat este spălat cu oțet”

Deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț este singurul politician din județ care a reacționat la declarațiile alarmante ale ministrului Agriculturii, Achim Irimescu. Acesta din urmă a spus că ”în România sunt cazuri în care salamul expirat se spală cu oțet după care se pune din nou în vânzare”. Totodată, ministrul Agriculturii a mai adăugat că ”România este o țară de mâna a zecea în care se aduc din străinătate produse cu termene expirate”.

Declarațiile acestuia, nesusținute deocamdată de probe, au fost taxate de deputatul Arsene care i-a cerut premierului Dacian Cioloș să ia atitudine față de ieșirile ”denigratoare” ale ministrului Agriculturii.

”Având în vedere ultimele declarații făcute de Achim Irimescu, consider că ministrul Agriculturii este iresponsabil. Un ministru nu are voie să răspândească panică în rândul populației. Un ministru nu are voie să denigreze România și economia ei. Premierul Dacian Cioloș are datoria să facă ordine printre miniștrii săi și să corecteze astfel de comportamente denigratoare la adresa cetățenilor. Este inadmisibil să plătim salariul unui ministru atât de iresponsabil în declarațiile sale. Agricultura românească are nevoie de oameni capabili și profesioniști, nu de personaje ca Achim Irimescu”, a declarat deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

Articolul anterior

Poliția Neamț angajează 81 de agenți de ordine publică din sursă externă! Vezi aici condițiile să devii polițist!

Articolul următor

Se opreşte apa în Tîrgu Neamţ şi Humuleşti!

4 Commentarii

  • Ca de fiecare dată, domnul deputat Ionel Arsene este atent la acțiunile unui guvern iresponsabil care, prin declarațiile și măsurile sale, produce panică în rândul cetățenilor români.

  • Ionel Arsene este singurul politician din județ care a luat atitudine la declarațiile iresponsabile ale ministrului agriculturii.

  • Felicit modalitatea diplomatică domnului deputat Ionel Arsene de a-și exprima punctul de vedere cu care sunt profund de acord, cât despre cabinetul despre actuala guvernare….mă abțin

  • cred ca mai mult la deranjat pe arsene sinceritatea ministrului agriculturii decat iresponsabilitate invocata.asa cum a procedat psd din totdeauna a ascuns adevarul.este clar ca omul de rand mananca ce e mai ieftin neavand posibilitatea de a servi masa la restaurant si daca mai pica ceva sa ramana si peste noapte.ministrul agriculturii e disperat si nu ii vina sa creada ce e in romania.agricultura e varza si se bazeaza pe produse modificate genetic,pesticide in exces iar zootehnia si-a injumatatit efectivele.producatorii de preparate din carne aduc materia prima de afara fiind mai ieftina.cei care comercializeaza produsele din carne si lactate vand ce pot nu mai conteaza nimic.de aceea nu apreciez pozitiv tendinta lui arsene de a ascunde adevarul.este prea mic sa-si dea cu parerea si nici nu are pregatire in domeniu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *