ISSN 2457 - 3973

Deputatul Iulian Bulai a fost reconfirmat preşedinte al USR Neamţ

Filiala USR Neamț și-a ales, ieri, noua conducere, ca etapă a procesului de fuziune cu PLUS.

Deputatul Iulian Bulai a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației, obținând 139 de voturi, cu 13 mai mult decât contracandidatul său, Radu Samson, viceprimarul municipiului Roman.

„Le mulțumesc tuturor colegilor din USR PLUS Neamț pentru că mi-au dat încredere. Aceste alegeri au fost un exercițiu democratic binevenit și sănătos pentru noul drum pe care îl începem astăzi împreună. Ieri, democrația a câștigat la USR PLUS Neamt. Îl felicit pe Radu pentru rezultatul obținut și sunt sigur că vom avea o colaborare bună în noua formulă a Biroului Județean. Un Birou Județean cu membri reprezentativi pentru toate zonele din județ și cu președintele USR Tineret, Paul Marin, ca primvice-președinte. Viitorul USR PLUS Neamț sună bine”, a declarat Iulian Bulai.

Alegerile au reprezentat un interes crescut în interiorul organizației județene, după ce la cele trei secții de votare din județ s-au prezentat aproximativ 98% din delegații cu drept de vot.

Tot ieri au fost aleși noii membri ai structurilor de conducere, arbitraj și control ale filialei și delegații care vor vota la Congresul Național din toamnă, când se va alege noua conducere a partidului după fuziune.

Structura Biroului Județean al USR Neamț:

Președinte: Bulai Iulian;

Biroul Filialei Județene (vicepreședinți): Marin Paul, Sava Andrei, Gavrilescu Cătălin, Bălhuc Paul, Zaharia Florin, Irimia Marius;

Biroul Filialei Județene (membri): Samson Radu, Apostol Maria, Meraru Ioan, Mihalache Carmen, Nechita Ioan, Albu Ionel, Crețu Laurențiu, Neamțu Ana Maria, Iacob Manuel, Vîrgă Florin;

Comisia de Arbitraj: David Laura, Rusu Paul, Parțac Gabriel;

Cenzor: Enășoaie Emanuel.

Articolul anterior

Deputatul Mugur Cozmanciuc (PNL Neamţ): „Granturi pentru HORECA dacă au fost afectate de pandemie”

Articolul următor

755 de posturi sunt disponibile pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *