ISSN 2457 - 3973

Deputatul Iulian Bulai (USR): La TVR, un program de Revelion plin de băşcălie la adresa pandemiei

Deputatul USR Iulian Bulai, preşedintele Comisiei pentru cultură din Camera Deputaţilor, a avut o reacţie fermă la adresa conducerii TVR, după ce programul din noaptea de Revelion a fost ”un act de sabotaj” la adresa regulilor privind respectarea măsurilor de răspândire a SARS-CoV-2.
Parlamentarul nemţean a spus că va solicita CNA un punct de vedere pe această temă iar preşedintelui-director general al TVR, Doina Gradea, îi va solicita (iar) demisia.
”Acum 2 zile, pe banii noștri, TVR1 a avut de Revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanțare socială. Cu oameni declarați fani ai teoriilor conspirației. Ceva mai contraproductiv nu se putea. Dai tot anul 40 de mil. € ca să informezi lumea (ineficient), dar permiți dezinformare pe bani publici, la televiziunea publică, în plină pandemie. În prime time. De Revelion. Adică sabotezi măsurile de împiedicare a răspândirii bolii. Pe bani mulți. Voi chema în curând la Parlament reprezentanții CNA pentru a ne oferi un punct de vedere asupra acestei situații. Firea, Olguța și Dăncilă au plecat. Doina Gradea trebuie să plece din TVR și să ia cu ea și pe partenerii PSD care au mai rămas acolo. Ne întâlnim în sesiune ordinară în februarie și începem curățenia”, a spus deputatul USR Iulian Bulai.
Liderul USR Neamţ a avut o poziţie fermă faţă de managementul TVR încă din mandatul trecut, atunci când a cerut demiterea Doinei Gradea de la conducerea televiziunii publice, însă majoritatea deţinută de PSD în Parlament a făcut un scut în jurul şefei TVR.
Acum, după ce de Revelion a fost difuzat un ”spectacol grotesc”, în care cei care respectă măsurile anti-COVID au fost catalogaţi ”boi”, Iulian Bulai a spus că TVR trebuie să fie reformat sau să fie desființat. Alte opțiuni nu avem”.
Bulai a precizat că susţine reforma televiziunii publice, şi nu desfiinţarea!

Articolul anterior

Incendiu la Spitalul din Roman! Pacienţi şi cadre medicale, la un pas de moarte!

Articolul următor

Casă în flăcări la Târgu Neamț! Proprietara, în scaun cu rotile.

2 Commentarii

  • S-a trezit și Surogatule pulii sa mănânce căcat. Bai Laba, nu cumva vrei osanale ca în Coreea de Nord, nu cumva vreți sa va pupe toată lumea în cur??? Hai sictir bai politician de carton, marș la munca

  • Buna seara, curatenia nu este suficienta daca nu inseamna o competitie publica pentru intreaga grila de programe si cursuri de recalificare etica si estetica pentru toata organigrama.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *