ISSN 2457 - 3973

Deputatul Iulian Bulai (USR Neamţ): „Marele avânt reformator, bazat pe principiul „să distrugem tot”, al Guvernului PSD-PNL”

Deputatul Iulian Bulai, preşedintele USR Neamţ, a denunţat intenţia Guvernului PSD-PNL de a majora taxele şi impozitele celor care desfăşoară activităţi în zona culturii.
Parlamentarul nemţean, preşedinte al Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaţilor a explicat că acest lucru va conduce la „asasinarea culturii” în oraşele mici.
„S-a rezolvat – PFA-urile salvează bugetul de sănătate, iar finanțarea culturii independente, bugetul consolidat. Marele avânt reformator, bazat pe principiul „să distrugem tot”, al Guvernului PSDPNL, a eșuat în „taxarea” celor mai mici dintre antreprenorii privați: electricienii și instalatorii care au PFA-uri și jumătate din sectorul cultural – managerii de proiect, inginerii de sunet și lumină etc., și ei tot PFA. Iar ca să nu se spună că nu fac ordine și disciplină în finanțele locale, același guvern a băgat la excepții de la plafonarea cheltuielilor că, până la urmă, tot ce-a mai rămas de tăiat e bugetul pentru cultura care nu e de stat. Altfel, felicit mobilizarea specialiștilor din cultură, care nu s-au lăsat până când nu au scos din „marea reformare” distrugerea protejării patrimoniului și asasinarea culturii din orașele mici. Sunt alături de ei și-i voi susține întotdeauna”, a declarat preşedintele USR Neamţ, deputatul Iulian Bulai.

Articolul anterior

Accident cu 3 autoturisme implicate pe varianta din Piatra-Neamţ!. Două persoane, rănite!

Articolul următor

Deputatul Ciprian Şerban: Risipa trebuie oprită! Marcel Ciolacu, prim-ministrul social democrat al României, se ține de cuvânt!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular