ISSN 2457 - 3973

Deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu (PNL): „Am două veşti foarte bune pentru romaşcani!”

Două veşti foarte bune pentru romaşcani au fost aduse de deputatul PNL Laurenţiu Dan Leoreanu.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor a declarat că în urma unor demersurilor făcute la Compania Naţională de Investiţii, două obiective importante pentru municipiul Roman vor primi finanţări consistente.

„Pe data de 9 februarie a fost adjudecată licitația pentru proiectul „Casa Celibidache”, am intrat în etapa de proiectare, care se va extinde pe o perioadă de 90 de zile, urmând ca de la mijlocul acestei veri să înceapă lucrările propriu-zise de consolidare, reabilitare și modernizare la acest obiectiv emblematic pentru comunitatea noastră. De asemenea, după eforturi comune, pe parcursul a ani de zile, vă pot informa că în cadrul ședinței Guvernului României a fost emisă hotărârea de aprobare a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitare și extindere așezământ spitalicesc Precista” („Spitalul vechi”), iar ca urmare a acestui fapt, Compania Națională de Investiții va scoate la licitație achiziția pentru lucrările de consolidare, reabilitare și modernizare pentru acest obiectiv extrem de important pentru municipiul Roman. Dincolo de restaurarea și readucerea la viață a unui monument arhitectonic de mare anvergură, obiectivul va avea funcționalitatea de spital de recuperare și paliație, cu o capacitate de 136 de paturi”, a declarat fostul primar de Roman, actualmente vicepreședinte al Camerei Deputaților.
Parlamentarul liberal a subliniat că pe parcursul întregii sale activități a fost un susținător activ al acestor proiecte.
”Am întreprins toate acțiunile care mi-au fost la îndemână pentru a promova sau debloca etapele prin care aceste obiective de investiții au trecut. Mulțumesc tuturor pentru înțelegere și susținere, pornind de la nivel local, până la nivel guvernamental, cu accent pe activitatea Guvernelor liberale, „Orban” și „Cîțu”, la care am găsit întregul sprijin și suport, pentru ca, iată, demersurile făcute să capete contur real”, a mai spus deputatul PNL Laurențiu Dan Leoreanu.

Articolul anterior

De luni (15 martie), 42 de şcoli din Neamţ sunt în SCENARIUL ROŞU! Iată situaţia din tot judeţul!

Articolul următor

Caravană mobilă cu testare gratuită pentru depistarea tuberculozei în 12 comune din Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.