ISSN 2457 - 3973

Deputatul Laurențiu Leoreanu anunță încă un pas pentru rezolvarea problemei apei la Roman

Deputatul Laurențiu Dan Leoreanu (PNL Neamț) a anunțat, joi, că s-a mai făcut un pas important în drumul spre transferul către ApaVital Iași, implicit spre rezolvarea problemei apei la Roman.
Parlamentarul a precizat că Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a transmis către compania ieșeană adresa de aprobare a memorandumului care face referire la angajări de personal pentru deservirea zonei Roman și care a fost trecut prin ședința de Guvern.
”Este un pas important, pentru că ApaVital Iași poate începe transferul de personal necesar, personal cu experiență, astfel încât să furnizeze serviciile de apă și canal la Roman.
Am susținut personal acest memorandum, atât la Ministrul Finanțelor, domnul Marcel Boloș, cât și la Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, domnul Adrian Veștea, pentru că nu trebuie să avem nicio întârziere în demersurile noastre. Problema apei la Roman trebuie rezolvată cât mai rapid, iar noi asta vom face!”, a transmis deputatul Laurențiu Dan Leoreanu (PNL Neamț).

Articolul anterior

Deputatul Mugur Cozmanciuc (PNL Neamţ): „Alături de colegii mei din PNL susţinem cota unică!”

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă în comuna Brusturi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular