ISSN 2457 - 3973

Deputatul liberal Laurenţiu Leoreanu, bilanţ pozitiv la finalul sesiunii parlamentare

Actuala sesiune parlamentară s-a încheiat, prilej pentru deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu (PNL Neamţ) să realizeze un bilanţ.
Parlamentarul nemţean, care este şi viceliderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, s-a declarat mulţumit de activitatea liberalilor, în special prin prisma actelor normative promovate şi adoptate.
„Astfel, în Camera Deputaților – forul în care activez – putem vorbi despre 29 de proiecte ale deputaților liberali, care au trecut de votul final, 12 au devenit legi, 3 se află în procedura de promulgare, 11 proiecte sunt la Secretariatul General, în termenul de sesizare, iar 3 au fost contestate la CCR. Au fost atinse subiecte ce țin de zona economic-fiscală, sport, învățământ, protecție socială, agricultură, comunicații, administrație publică, apărare națională, fondul funciar, digitalizare, transport, subiecte care direct sau indirect vizează viața tuturor cetățenilor României. Urmează o scurtă pauză de la dezbaterile parlamentare, dar aceasta înseamnă doar că pregătim viitoarea sesiune din toamnă, subiectele de abordat, consultări în teritoriu, iar în final, după reluarea activității, să continuăm dinamizarea fluxului legislativ”, a declarat deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu.

Articolul anterior

Super-concert Analia Selis şi Filarmonica din Sibiu

Articolul următor

PNL Neamț: ”Prefectul Adrian Niță, sfidător și indiferent față de comunitățile afectate de calamități”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.