ISSN 2457 - 3973

Deputatul Mugur Cozmanciuc (PNL Neamţ): Grija faţă de mediul înconjurător trebuie manifestată prin soluţii şi acţiuni!

Grija față de mediul înconjurător trebuie să se manifeste prin soluții și acțiuni concertate – a declarat, astăzi, deputatul Mugur Cozmanciuc (PNL Neamţ).
Mesajul parlamentarului nemţean vine din cadrul Adunării Parlamentării Consiliului Europei la care a fost prezent.
„Alături de colegii de la APCE am susținut apelul prin care am îndemnat statele membre ale Consiliului Europei să acționeze „rapid și cu hotărâre” cu privire la standardele și practicile de mediu existente, ținând cont de evoluțiile legale recente în materie de mediu. Adunarea a salutat angajamentul recent luat de șefii de stat și de guvern ai Consiliului Europei la Reykjavik de a face față provocărilor actuale și viitoare, „la înălțimea așteptărilor generațiilor viitoare și făcând din mediu o prioritate vizibilă pentru Organizație”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc.
Parlamentarul nemţean a preciat că statele ar trebui să „exploateze și să se bazeze pe acest moment strategic” pentru a acționa nu numai pentru mediu, ci și pentru a susține drepturile civile, politice, economice, sociale și culturale ale generațiilor viitoare, pe baza principiilor fundamentale ale egalității și nediscriminării.

Articolul anterior

Apă cu program în perioada 3 – 10 iulie în comuna Ţibucani

Articolul următor

Bărbat acidentat mortal la Bălţăteşti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular