ISSN 2457 - 3973

Deputatul Mugur Cozmanciuc (PNL): ”Românii vor sărbători Crăciunul și Revelionul cât mai aproape de normal.”

Guvernul nu intenționează să impună o carantină totală nici înainte de alegeri și nici după, a declarat, marți, președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.
Parlamentarul liberal a subliniat că nici pentru anul viitor nu există intenția de a institui starea de urgență în România.
”Autoritățile au reușit până acum să țină lucrurile sub control, ceea ce înseamnă că măsurile luate au fost eficiente, având în vedere situația gravă din țară. Românii trebuie să înțeleagă că asemenea măsuri au tocmai rolul de a permite tuturor să poată sărbători Crăciunul și Revelionul cât mai aproape de normal. Fiecare dintre noi își dorește ca de Crăciun să fie alături de familie, iar trecerea în Noul An să fie făcută într-o atmosferă de petrecere. Tocmai pentru a fi siguri că vom avea toată familia acasă și nu la spital sau în izolare, trebuie să tratăm situația cu responsabilitate și să respectăm aceste măsuri de protecție”, a declarat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Articolul anterior

Gospodărie cuprinsă de un incendiu la Timișești

Articolul următor

Un nou mesaj RO ALERT va fi trimis marți seara (10 noiembrie) către zeci de mii de nemțeni

Un comentariu

  • […] Guvernul nu intenționează să impună o carantină totală nici înainte de alegeri și nici după, a declarat, marți, președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc. Liderul PNL Neamț a subliniat că nici pentru anul viitor nu există intenția de a institui starea de urgență în România. ”Autoritățile au reușit până acum să țină lucrurile sub control, ceea ce înseamnă că măsurile luate au fost eficiente, având în vedere situația gravă din țară. Românii trebuie să înțeleagă că asemenea măsuri au tocmai rolul de a permite tuturor să poată sărbători Crăciunul și Revelionul cât mai aproape de normal. Fiecare dintre noi își dorește ca de Crăciun să fie alături de familie, iar trecerea în Noul An să fie făcută într-o atmosferă de petrecere. Tocmai pentru a fi siguri că vom avea toată familia acasă și nu la spital sau în izolare, trebuie să tratăm situația cu responsabilitate și să respectăm aceste măsuri de protecție”, a declarat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc. Sursă apariție: Newsallert […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *