NewsAllert :

Primăria Piatra-Neamț primește 4 hectare pentru construirea unui Spital Municipal

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”Măsurile corecte luate de Guvernul PNL au dus la rezultate în avantajul românilor!”

Percheziții la traficanți de droguri în Piatra-Neamț și Ștefan cel Mare

Constructorul care a asfaltat în bătaie de joc strada Privighetorii, amendat de Poliția Piatra-Neamț! Încep controale în tot orașul!

Profu’ de sex a fost audiat de polițiști în această dimineață! Inspectorul școlar general: ”Probabil va fi dat afară din învățământ!”

Profu’ de sex din Piatra-Neamț are DOSAR PENAL! Polițiștii s-au autosesizat! (iată mesajele indecente)

Revolta părinților de la Liceul de Arte ”Victor Brauner”: ”Conducerea ISJ Neamț desființează nejustificat o clasă a IX-a!”

Primarul Andrei Carabelea s-a vaccinat împotriva COVID-19

Tragedie în Neamț! Un bebeluș de 5 luni a murit într-un incendiu! Frații săi au fost salvați de mamă!

O petrecere de botez cu … 8 persoane, întreruptă de polițiștii din Neamț. Amenzi în valoare de 11.000 lei!

Situația în fiecare localitate din Neamț cu infectările, vindecările și decesele din cauza COVID-19 (luni, 18 ianuarie)

Petrecere de botez cu 150 de persoane, întreruptă de polițiștii din Piatra-Neamț

Grav accident pe pârtia de la Durău. O bunică și nepotul, luați cu SMURD-ul.

COVID/ Cifrele pandemiei în Neamț: 12.000 infectări, 9.300 vindecări, 337 decese. Iată toate datele!

Trei centre de vaccinare în Neamț pentru etapa a doua care începe luni, 18 ianuarie. Doze insuficiente față de cereri!

  • 21 ianuarie 2021

ISSN 2457 - 3973

Deputatul Mugur Cozmanciuc (PNL): ”Românii vor sărbători Crăciunul și Revelionul cât mai aproape de normal.”

Guvernul nu intenționează să impună o carantină totală nici înainte de alegeri și nici după, a declarat, marți, președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.
Parlamentarul liberal a subliniat că nici pentru anul viitor nu există intenția de a institui starea de urgență în România.
”Autoritățile au reușit până acum să țină lucrurile sub control, ceea ce înseamnă că măsurile luate au fost eficiente, având în vedere situația gravă din țară. Românii trebuie să înțeleagă că asemenea măsuri au tocmai rolul de a permite tuturor să poată sărbători Crăciunul și Revelionul cât mai aproape de normal. Fiecare dintre noi își dorește ca de Crăciun să fie alături de familie, iar trecerea în Noul An să fie făcută într-o atmosferă de petrecere. Tocmai pentru a fi siguri că vom avea toată familia acasă și nu la spital sau în izolare, trebuie să tratăm situația cu responsabilitate și să respectăm aceste măsuri de protecție”, a declarat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Articolul anterior

Gospodărie cuprinsă de un incendiu la Timișești

Articolul următor

Un nou mesaj RO ALERT va fi trimis marți seara (10 noiembrie) către zeci de mii de nemțeni

Un comentariu

  • […] Guvernul nu intenționează să impună o carantină totală nici înainte de alegeri și nici după, a declarat, marți, președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc. Liderul PNL Neamț a subliniat că nici pentru anul viitor nu există intenția de a institui starea de urgență în România. ”Autoritățile au reușit până acum să țină lucrurile sub control, ceea ce înseamnă că măsurile luate au fost eficiente, având în vedere situația gravă din țară. Românii trebuie să înțeleagă că asemenea măsuri au tocmai rolul de a permite tuturor să poată sărbători Crăciunul și Revelionul cât mai aproape de normal. Fiecare dintre noi își dorește ca de Crăciun să fie alături de familie, iar trecerea în Noul An să fie făcută într-o atmosferă de petrecere. Tocmai pentru a fi siguri că vom avea toată familia acasă și nu la spital sau în izolare, trebuie să tratăm situația cu responsabilitate și să respectăm aceste măsuri de protecție”, a declarat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc. Sursă apariție: Newsallert […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *