ISSN 2457 - 3973

Deputatul Oana Bulai: PSD Neamţ a îndeplinit promisiunile făcute nemţenilor!

PSD Neamț a îndeplinit promisiunile făcute nemțenilor, demonstrând că imposibilul poate deveni posibil!
În prezența premierului Marcel Ciolacu, a secretarului general al PSD, Paul Stănescu, a miniștrilor Alexandru Rafila și Adrian Câciu, a eurodeputatului Mihai Tudose, a lui Alexandru Stoica, secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării și Bogdan Dumea, secretar de stat al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, am participat la semnarea contractului de finanțare pentru noul Spital Județean, un moment de marcă pentru sistemul de sănătate din județul nostru.
Nemțenii trebuie să beneficieze de servicii medicale de calitate, la cele mai înalte standarde. Iar PSD tocmai asta va face.
Ne-am respectat angajamentele luate în fața nemțenilor și am obținut finanțare pentru construirea noului spital. Este important ca nemțenii să cunoască cine sunt cei care aduc fonduri și contribuie la dezvoltarea județului nostru.
Îi felicit pe candidații noștri Daniel Harpa, Adrian Niță și Lucian Micu pentru că pun sănătatea nemțenilor pe primul loc!
Toate investițiile și proiectele care au contribuit la progresul și dezvoltarea județului în ultimii 10 ani au fost posibile numai datorită eforturilor PSD.
Pe 9 iunie nemțenii trebuie să facă alegerea corectă pentru următorii 4 ani și să aleagă dezvoltarea pe mai departe a județului!
Oana Bulai, deputat PSD Neamţ

Articolul anterior

George Lazăr (președinte PNL Neamț): Condamnăm ferm agresiunea împotriva primarului de Borlești comisă de un candidat PSD

Articolul următor

Deputatul Oana Bulai: „PSD Neamţ a îndeplinit promisiunile făcute nemţenilor! Imposibilul a devenit posibil!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular