ISSN 2457 - 3973

Deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ): „Putem face lucruri minunate pentru comunitatea din Săbăoani, pentru nemțeni!”

Putem face lucruri minunate pentru comunitatea din Săbăoani, pentru nemțeni! – a declarat, luni, deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ), după o întâlnire importantă la Ministerul Educaţiei.
Parlamentarul nemţean, alături de primarul de Săbăoani, Florin Vîrgă şi directorul şcolii din localitate, Ovidiu Albert, a discutat cu secretarul de stat Florin Lixandru despre proiecte pentru comunitatea din Săbăoani.
„Sunt deputat de Neamț ales pe listele PSD dar pentru mine ceea ce contează este ca tot județul Neamț, toate localitățile sale să se dezvolte și să se modernizeze. Tocmai de aceea voi susține, indiferent de culoarea politică a unui primar, proiectele destinate comunităților locale din județul nostru. (…) Săbăoani este comuna cu cel mai mare număr de locuitori din Neamț, iar rolul meu ca parlamentar, un rol pe care îl asum cu toată responsabilitatea, este acela de a-mi da tot interesul ca proiectele bune pentru comunitate să fie încurajate și sprijinite. Așa cum mă știți, susțin toate proiectele care vizează educația, tinerii, comunitățile locale, iar de fiecare dată când mi se va cere sprijinul, îl voi acorda necondiționat și cu tot respectul, pentru că, nemțenii sunt pe primul loc, în toate aspectele muncii mele”, a declarat deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ).

Articolul anterior

FOTO Echipajul „Delphos” de la C.N. „Petru Rareş” a primit în SUA premiul întâi la NSS 2023

Articolul următor

Poliţiştii invită copiii la joacă pe 1 iunie, pe platoul Curţii Domneşti din Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular