ISSN 2457 - 3973

Deputatul PNL Tudor Polak anunţă o nouă investiţie, de 13 milioane lei, în comuna Ştefan cel Mare – judeţul Neamţ

Comuna Ştefan cel Mare – judeţul Neamţ – beneficiază de o nouă investiție, de peste 13 milioane lei.
Deputatul PNL Tudor Polak a anunţat miercuri (6 decembrie) că primarul Sorin Ouatu a a semnat contractul de investiții pentru proiectul de „Reabilitare și modernizare rețea stradală” din localitate.
„Am fost alături de domnul primar și de echipa dumnealui pentru a discuta detaliile implementării proiectului, precum şi despre oportunitățile viitoare de care comunitățile din județul Neamț vor putea beneficia. Proiectele de investiții din Neamț sunt linia de start a dezvoltării județului. Este esențial să le asigurăm nemțenilor condiții de bază în fiecare localitate, fără excepție. Este un angajament ferm asumat de administraţia liberală, prin demersurile neîncetate ale președintelui PNL Neamț, domnul George Lazăr, pe care îl respectăm prin proiectele în desfăşurare şi prin implicarea constantă în modernizarea infrastructurii din toate comunitățile rurale din Neamț. Felicitări domnului primar Sorin Ouatu, pentru toate demersurile realizate pentru a dezvolta localitatea Ștefan cel Mare şi mulțumiri domnului ministru Adrian Ioan Veştea, pentru întregul sprijin acordat județului nostru”, a declarat deputatul liberal Tudor Polak.

Articolul anterior

Ministerul Sănătăţii a declarat epidemie de rujeolă în România! Iată care sunt simptomele bolii.

Articolul următor

Consilierul judeţean Silviu-Bogdan Ardeleanu (PNL Neamţ): Dacă aţi avut un nod în gât văzând şcoala din Ciugud, fiţi bucuroşi că …”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular