ISSN 2457 - 3973

Deputatul PSD Ciprian Șerban: ”Jefuirea României continuă!”

Jefuirea României continuă, acuză deputatul PSD de Neamț, Ciprian Șerban.
Parlamentarul – care este și președintele Comisiei de transporturi și infrastructură din Camera Deputaților – a declarat că fostul guvern liberal ”a furat cât peste 30 de ani” și a îndatorat țara cu o sumă uriașă.
”Un an întreg, sub pretextul greutăților aduse de pandemie, guvernul liberal, condus de Ludovic Orban, a furat cât pentru 30 de ani! A îndatorat România cu peste 30 de miliarde de euro, pe care le vor plăti românii, cu mari sacrificii”, a spus deputatul Ciprian Șerban.
Parlamentarul social-democrat a arătat cu degetul către fostul ministru de Finanțe și actual prim-ministru, Florin Cîțu, despre care a spus că este ”autorul adevărat al împrumuturilor împovărătoare din 2020”. 
Despre premier, deputatul Ciprian Șerban a spus că ”pune la cale cel mai mare tun financiar din istoria modernă a României”.
”Dorința lui cea mai mare este să vândă pe nimic cele mai performante companii ale statului! Vrea să abroge, cu orice preț, Legea inițiată de #PSD și votată anul trecut, prin care timp de doi ani au fost suspendate orice tranzacții ale acţiunilor deţinute de stat la companiile şi societăţile naţionale, la bănci şi la orice altă societate la care statul are calitatea de acţionar.Nu trebuie lăsați, sub nicio formă, să vândă patrimoniul statului! Alte state își protejează companiile strategice, mai ales în această perioadă de criză. Guvernul Cîțu vrea să vândă tot! Așa înțelege Cîțu și echipa lui de habarniști să salveze economia României! Anul trecut, când au încercat să facă hoția asta, i-am oprit! Și anul acesta vom face absolut tot ce ține de noi, de #PSD pentru a-i împiedica”, a subliniat deputatul PSD de Neamț, Ciprian Șerban.

Articolul anterior

A fost arestat bărbatul din Piatra-Neamț care a șantajat și a dat foc locuinței fostei concubine

Articolul următor

Deputatul Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”Guvernul, condus de premierul liberal Florin Cîțu, în ajutorul antreprenorilor”

Un comentariu

  • Cee mai ‘performante companii’ ale statului sunt niste gauri financiare conduse de imbecili numiti politic

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *