NewsAllert :

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

Municipiul Piatra-Neamț și orașul Bicaz au trecut în SCENARIUL ROȘU! La ce să ne așteptăm?!

Senatorul Dan Manoliu a demisionat din PSD Neamț! Candidează locul 1 Senat din partea PRO România!

Țigări de contrabandă vândute din camion la Alexandru cel Bun. Șoferul din Belarus a fost reținut.

Județul Neamț a depășit 5.000 cazuri COVID! Piatra-Neamț și Bicaz – aproape de SCENARIUL ROȘU!

Mugur Cozmanciuc: ”Guvernul a asigurat fondurile pentru angajații DGASPC. Ionel Arsene să explice ce a făcut cu banii!”

Municipiul Piatra-Neamț și alte 6 localități – LA UN PAS DE CARANTINĂ! Lista cu fiecare oraș/comună din Neamț!

Președintele PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu: ”Nu mergem în alianță dacă nu suntem considerați parteneri!”

COVID-19/ Cursuri suspendate de marți, 20 octombrie, în școli din Piatra-Neamț, Roman, Târgu Neamț și Podoleni

Surprize pe listele de candidați ai PSD Neamț pentru alegerile parlamentare

O fetiță de 14 ani a fost accidentată grav pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamț

Au fost validați toți candidații PNL Neamț pentru parlamentare. Iată numele acestora.

Grav accident rutier cu 4 victime la Bodesti. A intervenit Descarcerarea!

  • 23 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Deputatul USR Iulian Bulai candidează pentru un loc în noul Birou Național al partidului

Deputatul USR Neamț Iulian Bulai participă în acest sfârșit de săptămână la Congresul Național al partidului de la Cluj și își va depune candidatura pentru un loc în noul Birou Național. La alegerile pentru stabilirea noii conduceri a partidului, parlamentarul nemțean și-a ales drept temă de candidatură extinderea și dinamizarea electoratului din mediul rural, în principal datorită proporției majoritare pe care voturile din localitățile rurale din Neamț au avut-o la alegerile parlamentare din decembrie.

Intitulat #USRural, programul de candidatură are la bază un plan de acțiune pentru următorii trei ani și trei scopuri majore: posibilitatea constituirii unei filiale rurale cu doar trei membri, înființarea a circa 380 de filiale rurale până în 2020 și pregătirea a cel puțin 1.000 de candidați în rural până la alegerile locale de peste trei ani. De asemenea, prin „dinamizarea electoratului rural”, deputatul Iulian Bulai face referire atât la cetățenii de la sate care locuiesc în România, cât și la cei care provin din acest mediu, dar acum fac parte din diaspora.

„Calculele pe care le-am făcut sunt simple și, din punctul meu de vedere, realizabile dacă vom decide că trebuie să ne extindem și mai mult adresabilitatea către românii din mediul rural. Ca prim pas, cred că dacă un partid se poate înființa cu trei membri, trebuie să permitem și unei filiale rurale să poată face acest lucru. De ce să condiționăm un necesar de șapte persoane? Apoi, am luat în calcul înființarea a măcar trei filiale rurale, anual, în fiecare județ, ceea ce ne va duce către aproximativ 380 de filiale în 2020. Noi, la Neamț, am inaugurat deja o filială, la Zănești. Dacă fiecare dintre aceste filiale va genera, în medie, trei candidați de calitate, vom avea măcar 1000 de candidați numai din mediul rural la nivel național și USR poate deveni al treilea partid din România la viitoarele alegeri locale, după ce a reușit această performanță la alegerile generale”, a declarat deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

Ideea de a candida cu această temă a venit și ca urmare a faptului că actualul Birou Național al partidului a avut o componență exclusiv urbană, astfel că în noua conducere trebuie să fie reprezentat și electoratul USR din mediul rural. Potrivit votului de la alegerile parlamentare, în județele Neamț, Giurgiu și Ilfov, electoratul USR din rural este aproape egal cu cel din mediul urban.

sursa: comunicat de presă deputat Iulian Bulai

Articolul anterior

Consilierii PNL, cu tema neînvățată la ședința Consiliului Județean! Arsene: ”Lăsați gargara politică, haideți să facem mai multe pentru cetățeni!”

Articolul următor

Un bărbat din Dumbrava Roșie, arestat pentru clonare de carduri în Germania!

Un comentariu

  • cata inteligenta la acest mic copil.cum vrea el sa penetreze ruralul.dar nu la ascultat nimeni la cluj.,fiindca acolo au fost numai lucruri serioase.felicitari copile pentru functia aleasa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *