ISSN 2457 - 3973

Deranj pentru firmele abonate la contracte cu Spitalul Județean Neamț?! Achizițiile – făcute publice pe site de managerul Ghineț!

De ce a deranjat numirea ca manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț a lui Marius Ghineț?

Unul dintre răspunsuri se află mai jos, în propunerea pe care (încă) managerul Ghineț a făcut-o astăzi iar conducerea a aprobat-o!

„Pentru a asigura transparenţa în activitatea de aprovizionare a spitalului şi pentru a face cunoscute eforturile depuse de spital pentru asigurarea materialelor şi echipamentelor necesare în perioada pandemiei de COVID, am propus şi s-a aprobat ca toate achiziţiile publice efectuate de Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ în perioada Stării de Urgenţă să fie publicate pe site-ul unităţii sanitare”.

Nu este singurul motiv pentru care prin manipularea titlului de către un site s-a încercat declanșarea unui scandal mediatic că la spital a fost numit patronul unei firme de pompe funebre.

Nu a contat că de fapt Marius Ghineț venea ca economist, din poziția de director de logistică la societatea Publiserv! A fost scos în față un aspect real, dar în final cât se poate de omenesc: familia sa administrează și o astfel de societate.

Nu știm cât de ușurați pot răsufla unii că începând din seara aceasta, atributul de numire al echipei manageriale a revenit la Consiliul Județean. Este o chestiune de ore, dacă nu de zile, până când actuala conducere – numită vinerea trecută – va fi schimbată și vor fi readuși oameni obedienți.

Mișcarea a fost anticipată încă de la sfârșitul săptămânii trecute și am prezentat-o într-un material incendiar aici

Mai jos prezentăm deciziile luate astăzi, probabil ultimele dar extrem de importante, de echipa manageriată de Marius Ghieț:

Articolul anterior

Numirea conducerii Spitalului Județean Neamț a revenit la mâna președintelui Consiliului Județean

Articolul următor

Avocatul Casei Regale participă on-line la o oră de Istoria Monarhiei, la Colegiul Național ”Petru Rareș”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.