NewsAllert :

Iată după ce scenariu funcționeaza FIECARE ȘCOALĂ DIN NEAMȚ începând din 2 noiembrie 2020

Au fost prinși hoții care au spart sediul PNL Neamț

Decizie cu privire la cursurile școlare din Piatra-Neamț, Bicaz și 3 comune, începând din 2 noiembrie!

Piatra-Neamț, Gârcina, Girov, Dochia și satul Bistrița ar putea rămâne FĂRĂ APĂ pe 3 noiembrie

PSD Piatra-Neamț acuză: ”Pentru PNL, școala e doar o secție de vot!”

Iată cum arată noii consilieri ai municipiului Piatra-Neamț! Foto de la depunerea jurământului!

Încă 2 localități din Neamț au intrat în ZONA ROȘIE! La Piatra-Neamț crește incidența cazurilor! Lista pe fiecare localitate! (joi, 28 octombrie)

Spitalul Județean Neamț are un nou manager începând de miercuri, 28 octombrie

Prim-ministrul Ludovic Orban vine la învestirea primarilor de Piatra-Neamț, Roman și Roznov

Mașina răsturnată între Dobreni și Bodești! Două persoane au fost rănite!

Îl cunoașteți? Polițiștii din Neamț l-au dat în urmărire națională!

Primul Muzeu al Colectivizării din România se deschide în județul Neamț

Iată când își intră ”în pâine” noii primari și consilieri, dar și președintele CJ Neamț! Lista pe fiecare oraș și comună din județ!

Două orașe și 3 comune din Neamț sunt tot în Zona Roșie! Situația pe fiecare localitate – luni, 26 octombrie!

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

  • 30 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Desant liberal la Bicaz! Sute de membri ai PNL Neamț, prezenți la întâlnirea cu liderii partidului! (foto-galerie)

Câteva sute de liberali din localitățile de pe Valea Bistriței dar și de pe axa Bicaz – Bicaz Chei au participat, duminică, la o întâlnire cu liderii PNL Neamț. Alături de aceștia a fost prezent și europarlamentarul liberal Siegfried Mureșan, cel care anunța cu câteva zile în urmă că a reușit alocarea, în Parlamentul European, a peste 80 de milioane de euro pentru refacerea infrastructurii distrusă de inundații și în județul Neamț.

Liderul PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, le-a explicat celor prezenți care sunt obiectivele principale ale partidului pe plan local și regional.

”Vreau să îi salut pe primarii și consilierii locali sau viitori primari și consilieri locali. Tuturor vă mulțumesc pentru că faceți un efort care va fi materializat prin victoria președintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale, pe 10 noiembrie. Este o zonă superbă, pentru care europarlamentarii PNL au obținut fonduri pentru calamități, 80 de milioane de euro, bani europeni obținuți de europarlamentarii PNL coordonați de Siegfried Mureașan. Vreau ca acești bani să se simtă prin decolmatarea și regularizarea râului Bistrița și vreau să îi simțiți și în viața personală prin mai multă liniște în momentul în care ar putea să apară calamități. PNL are resursă umană, de calitate profesională  și morală și pentru a face 3-4 guverne ale României. Dar PNL nu va face o greșeală să își pice propriile guverne din frustrarea unor indivizi care nu pot ajunge la resurse decât prin fraudă. De aceea, pe 10 noiembrie, trebuie să avem puterea să alegem încă odată pe domnul președinte Klaus Iohannis care va asigura stabilitate. Ce a făcut în acești 5 ani? A asigurat stabilitatea, a asigurat o reprezentre corectă în Europa, a asigurat drumul nostru corect în paterneriatul cu UE și NATO, a dezvoltat parteneriatul strategic pe securitate energetică și macro-stabilitate economică. Ce va face în următorii 5 ani? Va avea un guvern care va dezvolta Moldova, care va construi autostrada Unirii, care va construi un spital regional”, a declarat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

”Am venit să le mulțumesc pentru numărul mare de semnături pe care le-au strâns pentru candidatura președintelui Klaus Iohannis. PNL Neamț a avut un target de 60.000 de semnături și au trimis la București peste 80.000 de semnături, iar asta s-a realizat prin munca întregii echipe condusă de Mugur Cozmanciuc. Prin semnăturile strânse colegii de la PNL Neamț i-au permis președintelui Iohannis să aibă peste 2,2 milioane de semnături. Le-am mulțumit și pentru toată munca depusă la europarlamentare. Împreună am înregistrat trei victorii (alegerile europarlamentare, referendumul președintelui pe Justiție și moțiunea de cenzură), dar mai avem  de câștigat încă trei victorii (alegerile prezidențiale, alegerile locale și alegerile parlamentare). Le-am mulțumit celor trei parlamentari de Neamț pentru victoria obținută cu moțiunea de cenzură, a contat fiecare vot și fiecare negociere, iar moțiunea a fost un succes. Trebuie să mai obținem victoria lui Klaus Iohannis în toată România și în județul Neamț. Cred că președintele Klaus Iohannis și PNL va obține cele mai multe voturi în Neamț, pentru că județul Neamț să primească un președinte de Consiliul Județean de la PNL”, a spus europarlamentarul liberal, Siegfried Mureșan.

Amfitrionul evenimentului a fost prim-vicepreședintele PNL Neamț, George Lazăr, cel care are sub coordonare zona Valea Muntelui.

”Îl asigur și pe domnul Siegfried Mureșan și pe domnul președinte Mugur Cozmanciuc că sunt oameni iubiți de noi, de oamenii care sunt aici dar care au și mari așteptări. Să dea Dumnezeu ca banii europeni să vină în zonă, să crească nivelul de trai aici, să crească investițiile în această zonă parcă părăsită în ultimii ani de lucrurile bune care ar fi trebuit să se întâmple”, a spus prim-vicepreședintele PNL Neamț, George Lazăr.

La finalul întâlnirii, cei prezenți au făcut poze cu liderii PNL Neamț.

Articolul anterior

Anunțul făcut de PNL Neamț despre sistemul bugetar! Ce se întâmplă cu salariile din mediul privat?!

Articolul următor

Un bărbat plecat la cules ghebe s-ar fi înecat în râul Moldova

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *