ISSN 2457 - 3973

Descindere cu “mascaţi” şi negociator la o locuinţă din Piatra-Neamţ! Un bărbat şi-a ameninţat copiii!

A fost descindere cu “mascaţi” şi negociatori la o locuinţă din Piatra-Neamţ! Un bărbat a ameninţat la 112 că va exercita acte de violenţă asupra copiilor şi propriei persoane după ce reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială Piatra-Neamţ au venit să îi ia minorii.

“În baza sesizării, patrula de siguranță publică s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că apelantul, aflându-se în stare de ebrietate, împreună cu cei doi copii minori cu vârste de 6, respectiv 10 ani, se aflau în curtea locuinței, având un comportament agitat şi agresiv, exercitând acte de violență asupra sa și asupra gardului împrejmuitor al imobilului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

La fața locului s-a constituit un dispozitiv de intervenție din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț, un negociator şi un ofițer coordonator de ordine publică, un echipaj format din 4 jandarmi, un echipaj de poliție locală şi un echipaj din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Neamț.

“În urma negocierilor cu bărbatul de 60 de ani, acesta a acceptat predarea către D.A.S. Piatra-Neamț a celor doi minori, fiind totodată de acord cu transportarea sa la o unitate spitalicească în vederea efectuării unui consult de specialitate”, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

  Articolul anterior

  Tribunalul Neamţ i-a arestat preventiv pe cei patru suspecţi de fraude informatice

  Articolul următor

  Întrerupere temporară furnizare apă sat Poiana din comuna Brusturi

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular