ISSN 2457 - 3973

Descinderi la o chinezoaică din Roznov care vindea produse contrafăcute

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Neamț au acționat pe linia prevenirii şi combaterii contrafacerii de mărfuri.

Astfel, la un punct de lucru aparținând unei societăți comerciale din Roznov, adiministrate de o femeie de 32 de ani, din China, polițiștii au descoperit 121 articole (jucării, ghiozdane și încălțăminte pentru copii), care aveau mărci similare cu mărci înregistrate pentru articole similare, în valoare de peste 4.000 de lei.

Întrucât nu au fost identificate contracte de licenţă cu titularii dreptului de proprietate intelectuală asupra mărcilor înregistrate, întreaga cantitate de produse, susceptibile a fi contrafăcute, a fost ridicată de polițiști în vederea confiscării.

Polițiștii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr. 84/1998 R.

Articolul anterior

O hoață este căutată de polițiștii din Neamț

Articolul următor

Grav accident de circulație pe E85 în județul Neamț sub ”nasul” radarului

0 Commentarii

  • Pe B-dul Traian,langa BCR,la A-uri,functioneaza o consignatie cu cele mai multe fake-uri pe metru patrat.Acolo de ce nu sunt descinderi? E a cuiva ce nu trebuie deranjat?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *