ISSN 2457 - 3973

Directorii DSV Neamț, salarii de aproape 4.000 euro! Despre pesta porcină din județ se mai știe ceva?

Salariile șefilor instituțiilor publice din județul Neamț rivalizează de departe cu cele ale directorilor din Germania, Franța sau Spania. Iar în unele situații sunt chiar mai mari, dacă ne raportăm la responsabilități sau/și la rezultatele muncii.

Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Neamț nu face excepție.

O scurtă trecere în revistă a salariilor încasate în luna octombrie pentru septembrie 2019 arată că, cel puțin la nivel de conducere, se încasează bani frumoși. Repetăm, este vorba de salarii pentru că nu luăm în calcul, deocamdată, alte surse de venit despre care vorbește mai toată lumea.

Revenind, în județul cu pestă porcină (de o săptămână, la Agapia) despre care nu se mai comunică nimic, șefii DSVSA au salarii ce ajung la aproape 4.000 euro lunar.

Directorul executiv Sorin Ulea a încasat un salariu 13.425 lei pentru septembrie la care s-au mai adăugat 4.698 lei ca spor de condiții de muncă (????). Totalizând, vorbim de un salariu de 18.123 lei!

Directorul executiv adjunct Constantin Lipan a avut un salariu mai modest. Doar 16.790 lei, incluzând sporul de condiții de muncă de 4.353 lei.

Salarii de peste 10.000 lei lunar încasează și auditorii, șefi de servicii și juriști ai DSVSA în timp ce medicii veterinari angajați ai instituției au între 4.500 și 8.500 lei.

Cel mai mic salariu ajunge la un muncitor necalificat: 2.313 lei.

Toți cei 88 de angajați beneficiază de vocuhere de vacanță, de 1.450 lei anual, și de o indemnizație de hrană de 347 lei lunar.

Puțin sau mult, hotărâți d-voastră, cititorii.

Noi revenim la întrebarea din titlu: despre pesta porcină africană de la Agapia, se mai știe ceva?

2019-Transparenta-Veniturilor-Salariale-DSVSA-Neamt-La-30.09.2019
Read Previous

Tânără din Mărgineni, violată de un individ în miezul nopții

Read Next

Arde o casă la Slobozia-Roznov! Un bărbat, scos inconștient din casă!

0 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *