ISSN 2457 - 3973

Directorul Spitalului Județean Neamț anunță că este alături de liberalul Mugur Cozmanciuc

Declarație șoc a doctorului Codruț Munteanu, directorul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

La câteva zile după ce a fost ales vicepreședinte al organizației PSD Piatra-Neamț, doctorul Codruț Munteanu a anunțat că este alături de președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

De altfel, în urmă cu o săptămână, directorul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț a fost prezent la sediul PNL unde a discutat cu deputatul Mugur Cozmanciuc și alți lideri despre proiectele spitalului.

Mai târziu, doctorul Codruț Munteanu avea să confirme ce scria liberalul Andrei Carabelea, și anume ”constrângerile a care este supus directorul spitalului de PSD și conducerea Consiliului Județean Neamț care pun pe ultimul plan nevoile pacienților și ale medicilor”.

Într-o declarație acordată în exclusivitate publicației newsallert.ro, doctorul Codruț Munteanu a subliniat că este alături de președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

”Din punctul meu de vedere, sunt un om care susțin forța politică reală, corectă, și care poate să facă ceva bine pentru țara asta și pentru județ. Pentru mine, Mugur Cozmanciuc înseamnă un om care poate ajuta enorm de mult și care are o verticalitate și moralitate deosebite. Și care poate implementa mult lucruri”, a declarat doctorul Codruț Munteanu, directorul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Odată cu declarația aceasta, doctorul Munteanu și-a depus și demisia din funcția de vicepreședinte al PSD Piatra-Neamț, acolo unde a fost înscris forțat, fiind pus să candideze doar pentru a ridica scorul electoral dezastruos al PSD Piatra-Neamț.

Cel mai probabil, doctorul Munteanu va avea de suportat o cavalcadă din acest moment, având în vedere că spitalul este în subordinea Consiliului Județean, condus de PSD.

De altfel, nici până acum nu a fost scutit de tot felul de piedici puse tocmai din partea celor care conduc, la vedere sau din umbră, interesele de milioane de euro din spital.

Read Previous

Principalele motive pentru a vota Klaus Iohannis – Președinte

Read Next

Amendați de polițiștii locali din Piatra-Neamț pentru că au aruncat hârtii pe jos

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *