NewsAllert :

  • 8 decembrie 2023

ISSN 2457 - 3973

Doi cerşetori cu ecuson fals de ONG, agresivi cu un bărbat din Piatra-Neamţ care nu a vrut să le dea bani

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 63 ani cu privire la faptul că în timp ce se afla în parcarea unui supermarket din Piatra-Neamț a fost amenințat cu acte de violență de o altă persoană.

În temeiul sesizării, patrula de ordine și siguranță publică a procedat la interceptarea în trafic a autoturismului în care se aflau persoanele bănuite de comiterea faptei, acestea fiind conduse la sediul Poliției municipiului Piatra-Neamț, în vederea stabilirii situației de fapt.

„Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, pe când persoana vătămată se afla în incinta unui supermarket din Piatra-Neamț ar fi fost abordat, de către o tânără de 20 de ani, din Ialomița, care ar fi pretins că este o persoană cu dizabilități, solicitându-i să facă o donație, pentru o asociație pe care o reprezenta. În urma refuzului persoanei vătămate de a dona o sumă de bani, între cei doi a avut loc un conflict verbal spontan, între cei doi intervenind un tânăr de 19 ani, din Ialomița, care i-ar fi adresat acestuia amenințări cu acte de violență”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare  și tentativă de înșelăciune, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tutros împrejurărilor comiterii acestor infracțiuni.

Un mare semn de întrebare rămâne în dreptul supermarketurilor din Piatra-Neamţ care permit ca parcările să fie invadate de cerşetori agresivi, cu sau fără ecuson (fals) de ONG!

Articolul anterior

Un (alt) şofer drogat, prins în trafic în Piatra-Neamţ

Articolul următor

PNL Neamț – mesaj de condoleanțe la decesul profesorului Constantin Țapu Nazare, tatăl senatorului Eugen Țapu Nazare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *