ISSN 2457 - 3973

Doi concubini din Neamţ, găsiţi morţi în apartament

Două persoane care trăiau în concubinaj au fost găsite decedate, joi – 19 ianuarie 2023, în apartamentul în care locuiau în municipiul Roman.

„La ora 10:46, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Mihai Viteazul în municipiul Roman. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul Roman. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialei, au intrat în apartamentul situat la al treilea etaj. În interiorul apartamentului au fost găsite două persoane (un bărbat și o femeie) fără semne vitale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

„Polițiștii au identificat un bărbat de 61 de ani și o femeie de 81 de ani, ce locuiau fără forme legale, în imobilul în cauză. În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență, urmând a fi eliberate documente specifice de medicul de familie”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Pentru că nu există indicii privind săvârşirea vreunei fapte penale, nu se impune continuarea cercetărilor.

Articolul anterior

Beat şi fără permis a intrat cu mopedul într-un grup de pietoni la Borca, apoi a fugit

Articolul următor

Consiliul Județean Neamț continuă modernizarea a 24 de drumuri și poduri prin PNDL 2

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *