ISSN 2457 - 3973

Două accidente grave produse în municipiul Roman

În ziua de 03.01.2018, polițiștii au intervenit la un accident produs pe str. Martir Cloşca, la intersecţia cu str. Siretului, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a doua persoane.
Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 63 de ani, din Roman conducea un autoturism pe str. Revoluţiei din mun. Roman, ajuns la intersecția cu str. Martir Cloşca, nu ar fi respectat semnificația indicatorului OPRIRE, a pătruns în intersecţiei și a intrat în coliziune cu autoturismul care circula pe str. Martir Cloşca.
In urma impactului a rezultat rănirea unui minor de 7 ani, pasager în cel de-al doilea autoturism și al conducătorului auto.
Totodată s-a stabilit că minorul ocupa locul din dreapta spate fără a fi asigurat de un dispozitiv de retenţie.
Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, iar rezultatele au fost negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Tot în ziua de 03.01.2018, pe str. Ştefan cel Mare din municipiul Roman, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea unui pieton.
Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 32 de ani, din Boghicea conducea un autoturism pe str. Ştefan cel Mare, a surprins şi accidentat un bărbat de 85 de ani, din Cordun, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul anterior

Polițiștii vă cer sprijinul! A dispărut de acasă un băiat de 14 ani din Piatra-Neamț!

Articolul următor

O femeie din Neamț a dispărut de 12 ani de acasă! Familia știe că e plecată în Italia!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *