ISSN 2457 - 3973

Dragoș Chitic: ”Am fost informat oficial despre rezultatul testului Covid-19”

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, răsuflă ușurat. Sâmbătă seară au venit rezultatele de la Iași, la probele prelevate pentru testarea la virusul Covid-19 dar abia duminică le-a putut face publice.

Potrivit unei postări pe pagina sa de facebook, Dragoș Chitic a anunțat că rezulatele sunt NEGATIVE atât la el cât și la soția lui. Adică nu sunt infectați cu acest virus.

Dragoș Chitic a participat la Concursul național de dans sportiv de la Sala Polivalentă și a avut contact cu organizatorul evenimentului, depistat ulterior pozitiv cu virusul Covid-19.

Iar rezultatele sale, ca ale multora prezenți acolo, aproape confirmă că evenimentul nu a fost sursă de infecție.

”Am fost informat oficial că rezultatele testelor privind infectarea cu coronavirus, pentru mine și soția mea, sunt negative. Am fost deasemnea informat oficial că, în conformitate cu procedurile actuale, se încheie începând de astăzi autoizolarea mea și a membrilor familiei mele la domiciliu. Am fost tot timpul încrezător că va fi bine în ce mă privește, dar mă bucur cel mai mult pentru numeroasele persoane cu care, prin natura funcției pe care o ocup, am intrat în contact și care din acest moment pot fi liniștite. Sunt alături de pietrenii declarați infectați cu coronavirus și le doresc însănătoșire grabnică.
Fac în continuare un apel la calm, la un comportament rațional dar și la a da dovadă de multă responsabilitate.
Trebuie să rămânem în alertă, situația generată de coronavirus este în continuare destul de gravă, atât la nivel mondial cât și național, iar pericolul infectării rămâne încă prezent în orice moment pentru fiecare dintre noi.Trebuie să respectăm cu toții, cu strictețe, regulile de autoprotecție, recomandările și măsurile impuse de autoritățile statului.
Împreună vom reuși să trecem cu bine peste aceste momente dificile!
Atât eu cât și colegii mei din primărie suntem mobilizați la maximum în această perioadă pentru a preveni infectarea populației orașului și pentru a sprijini pietrenii care, din cauza fenomenului coronavirus, au nevoie de ajutor. Vă doresc multă sănătate tuturor!”, a scris Dragoș Chitic.

 

Articolul anterior

Concursul de dans sportiv NU a fost sursă de infectare cu Covid-19

Articolul următor

Pacient din Neamț, mort din cauza coronavirusului! Este Vasile Ouatu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *