ISSN 2457 - 3973

Dragoș pentru Piatra Neamț!

Primarul interimar al municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic este noul președinte al filialei PNL Piatra Neamț. Numirea în funcție vine ca urmare a desemnării sale ca și candidat al liberalilor la funcția de primar. Potrivit unei decizii a Comitetului Național Executiv al partidului, candidații la funcția de primar devin automat președinți ai filialelor locale.

Numirea lui Dragoș Chitic vine la câteva zile după ce fostul președinte al organizației municipale, senatorul Eugen Țapu Nazare a fost numit coordonatorul campaniei electorale a PNL Neamț.

Vineri, Eugen Țapu i-a predat președinția organizației municipale lui Dragoș Chitic.

Evenimentul s-a desfășurat sub sloganul ”Dragoș pentru Piatra Neamț”.

”Lucrurile sunt clare. Avem candidat desemnat de organizația județeană, validat de PNL la nivel național, care este pregătit să intre în cursa electorală și să o câștige. Acum domnul Dragoș Chitic este și președinte unic al organizației PNL Piatra Neamț, organizație care îl susține categoric. PNL Piatra Neamț intră astfel, începând de astăzi, în campanie electorală, și este cea mai puternică organizație a municipiului. Va merge la victorie”, a declarat senatorul Eugen Țapu Nazare. pnl2

Mulțumesc domnului senator, mulțumesc colegilor care au dorit astăzi să fie alături de mine. Am preluat conducerea organizației PNL Piatra Neamț. De astăzi legătura mea cu echipa liberală devine mai strânsă și sunt convins că organizația are toate șansele să devină una din cele mai puternice organizații locale. Convingerea mea este că un lider de organizație trebuie să fie în fruntea oamenilor dar mai ales trebuie să fie în mijlocul acestora. Vreau totodată să le spun celor peste 3.000 de membri ai PNL Piatra Neamț și zecilor de mii de simpatizanți că am încredere în ei și am încredere în victoria noastră la primărie și la consiliul local. Împreună vom câștiga și vom forma echipa care va dezvolta orașul Piatra Neamț în perioada 2016-2020”, a declarat noul președinte al PNL Piatra Neamț, Dragoș Chitic.

Articolul anterior

Piața Centrală a ars dar hoții din buzunare au rămas ”la datorie”!

Articolul următor

Cannabisul – Toxicomania canabică (partea a doua)

2 Commentarii

  • Mi se pare normal ca primarul sa fie șeful filialei. În jurul lui se construiește o echipă. Grazie noului statut PNL.

  • Normal cineva trebuie sa tina ascunse documente semnate de Pinalty!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular