ISSN 2457 - 3973

Dublă aniversare la Sakki International Piatra-Neamţ! Premierea celor mai buni sportivi şi 33 ani de activitate!

Sakki International Piatra-Neamţ a marcat, joi (21 decembrie), un moment aniversar. Clubul sportiv înfiinţat de sensei Dan Aanicăi (maestru al sportului, 6 Dan) a împlinit 33 ani de existenţă!

Odată cu marcarea acestei aniversări au fost premiaţi şi cei mai buni sportivi ai clubului, în acest an competiţional.

Evident, de la ceremonie nu a lipsit nici Moş Crăciun care a venit cu daruri pentru toţi sportivii Sakki International.

„Au fost premiaţi sportivii cu rezultate deosebite la competiţiile naţionale şi internaţionale: Bordeianu Emma, Miron Livia, Farcaş Măriuca, Tuduran Gabriela şi Popovici Iulian. Am sărbătorit şi 33 de ani de activitate a Clubului Sakki International cu colinde interpretate de sportivele noastre Gabriela Tuduran, Farcaş Măriuca şi Bianca Păvăleanu – o interpretă de exceptie cu un palmares impresionant la festivalurile naţionale. Copiii s-au îndulcit cu tortul delicios iar prăjiturile şi şampania nu au lipsit de la o asemenea aniversare! Vreau să mulţumesc părinţilor pentru eforturile făcute pe tot parcursul anului, care au fost şi sunt alături de noi din toate punctele de vedere şi vreau să mulţumesc şi sponsorilor care au fost alături de noi în acest an. Am încheiat un an plin cu rezultate frumoase şi după o scurtă vacanţă de sărbători vom continua antrenamentele pentru programul competiţional 2024. Vă dorim sărbători binecuvântate alături de cei dragi! OSS”, a declarat fondatorul şi coordonatorul Clubului sportiv Sakki International, sensei Dan Aanicăi.

Clubul Sakki International Piatra-Neamţ are o experienţă de peste 33 de ani şi un palmares excepţional: campioni naţionali, balcanici, europeni, mondiali cu titluri de maeştri ai sportului!

Copiii vor practica mai mult decât un sport, îşi vor dezvolta calităţile motrice, capacitatea de concentrare şi atenţie, vor învăţa să depăşească eşecurile, vor căpăta încredere şi respect de sine şi cu siguranţă vor fi mai sănătoşi.

Fondatorul şi coordonatorul clubului, sensei Dan Aanicăi are centura neagră 6 DAN şi este Maestru al sportului.

Pentru înscrieri, poate fi contactat la numărul de telefon 0740.303.565 iar ca locaţii pentru antrenament sunt Şcoala 3 Piatra-Neamţ şi Complexul Sportiv „DELMADI” Piatra-Neamţ.

Articolul anterior

Grav accident în Neamţ! O maşină s-a răsturnat într-un şanţ iar o persoană a rămas încarcerată!

Articolul următor

Apă cu presiune redusă şi risc de întrerupere temporară în zonele Huci, Moara Veche și Fundoaia din comuna Ruginoasa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular