ISSN 2457 - 3973

E-ON oprește curentul între orele 08.00 – 16.00 în aproape jumătate de județul Neamț! Începe săptămâna ”neagră” pentru zeci de localități! Cititorii trimit mesaje ”dulci”!

E-on anunță că pentru executarea unor lucrări la instalaţiile de distribuţie în condiţii de siguranţă, sunt necesare întreruperi temporare în alimentarea cu energie electrică la consumatorii din zonele:

 

 • Luni, 8 februarie
  Intervalul orar: 08:00 – 16:00
  Zonele afectate: localităţile Vaduri, Viişoara, Trifeşti, Cotu Vameş, Lunca (Oniceni), Mărmureni

 

 • Marți, 9 februarie
  Intervalul orar: 08:00 – 16:00
  Zonele afectate: localităţile Viişoara, Oniceni, Poienari, Săcăleni, Târgu Neamţ(străzile Aleea Zimbrului, Calistrat Hogaş)

 

 • Miercuri, 10 februarie
  Intervalul orar: 08:00 – 16:00
  Zonele afectate: localităţile Chilia, Hârtop, Băluşeşti, Icuşeşti, Giurgeni

 

 • Joi, 11 februarie
  Intervalul orar: 08:00 – 16:00
  Zonele afectate: localităţile Bârgăoani, Certieni, Ion Creangă, Stejaru(com.Ion Creangă), Roman(strada Nordului)

 

 • Vineri, 12 februarie
  Intervalul orar: 08:00 – 16:00
  Zonele afectate: localităţile Pildeşti, Homiceni, Roman (străzile Progresului, Cucutei, Zimbrului, Prundului, Salciei, Zebrei, Sarata)

 

Deasemenea, de luni, 8 februarie și până vineri, 12 februarie, se întrerupe energia electrică în zonele: 

În intervalul orar 08.00-16.00 – localităţile AlmaşUnghiCândeştiCostişa

În intervalul orar 08.00-17.00 – localităţile CordunSecuieni

În intervalul orar 08.00-18.00 – localităţile Vânători, Crăcăoani, Boboieşti, Bălţăteşti, Valea Seacă, Pipirig, Leghin, Târpeşti, Lunca Vânători, Stânca, Piţiligeni, Dolheşti, Pluton, M-rea Neamt, M-rea Sihăstria, M-rea Secu, Rădeni, Urecheni, Dumbrava, Timişeşti, Nemţişor
– Târgu Neamţ – cartier Humuleşti, Humuleştii Noi
– Târgu Neamţ – străzile Ştefan cel Mare, Tudor Vladimirescu, Eternităţii, Gheorghe Lazăr, Gheorghe Asachi, Mitropolit Veniamin Costache

În intervalul orar 08.00-19.00 – Târgu Neamţ – străzile Ion Creangă, Horia, Cloşca şi Crişan, Câmpului, Tăbăcari, Ozana, Mihail Sadoveanu, 1 Mai, Aprodul Purice, Slt.Câmpeanu,Trandafirilor, Ana Ipătescu, Zorilor, Cetăţii, 1 Decembrie 1918, Ştefan cel Mare

 

Mesaje de la cititorii newsallert.ro pentru reprezentanții E-ON

 

Dan:Asa se întâmplă cind esti o simplă colonie. In plus.pentru divertisment.incercati sa cititi p factura.si sa aflati cât plătiti per. Kw.”
Maria:Lipsa de respect pentru cei care au nevoie de energie electrica! Sunt atâtea echipaje încât sa lucreze in toate localitățile in același timp? Sau oprim lumina in jumătate de județ pentru a repara intr.o zi?”
Anonim: ”Doar în România se poate întîmpla asa ceva,o societate care nu este in gradul de a asigura un serviciu plătit de cetățeni,nu este posibil asa ceva.Directorii administrativi nu au putut să se gândească prima la un eventual by-pass de la energia electrică văzînd că au nevoie de o săptămână pentru aceste lucrări si nu de întrerupere energia electrică. Nu,este mai simplu,păcat că majoritatea românilor nu-si cunosc drepturile,ar trebui sa fie dați in judecată,să facă toți cetățenii reclamații impotriva acestor personagii mediocri plătiți de noi si care au salarii de zeci de milioane de lei”
Andrei: ”Buna ziua. Si pe noi cei care avem afacerile paralizate timp de 5 zile, cine ne despagubeste pierderile ? Cine ne plateste angajatii?”

Articolul anterior

Captură impresionantă la Grințieș! Transportau cu o mașină 28 de coarne de cerb!

Articolul următor

Tot mai mulți bătrâni din Neamț cad victime tâlharilor în văzul lumii!

2 Commentarii

 • Mi se pare o nesimtire totală,numai in Romania se poate intampla asa ceva,cum Doamne iarta-mă putem sta o saptamana fără curent,sunt atatea lucruri de facut ne trebuie curent.Am si eu vacanta o saptamana si ce mai vacanta fără curent.E strigator la cer 😐

 • Si eu care stau la bloc si am centrală cum fac căldură in casa? Am copil mic.. il tin in frig? Felicitări E-on, numai tu stii ce faci .. noi trebuie sa ne conformam. ..Asa cum se întâmplă si cu facturile..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular